Türk Gamer TR 80+ Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 116 Reaksiyon skoru 37 13 Nisan 2020 #1 windows.old klasöründe daha yedeğini almadığım dosyalar vardı ve akıllı depolama sağolsun bunlar silinmiş bunları kurtarmanın bir yolu varmı
windows.old klasöründe daha yedeğini almadığım dosyalar vardı ve akıllı depolama sağolsun bunlar silinmiş bunları kurtarmanın bir yolu varmı
Y yk38 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 559 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 321 13 Nisan 2020 #2 Recuva yazılımını deneyebilirsiniz bir umut ama üzerine veri yazılmamış olması gerek. Hatta mümkünse yazılımı ve yedekleri başka bir diske alın. İşe yaramazsa ve verileriniz çok önemliyse profesyonel yardım almanız gerekebilir.
Recuva yazılımını deneyebilirsiniz bir umut ama üzerine veri yazılmamış olması gerek. Hatta mümkünse yazılımı ve yedekleri başka bir diske alın. İşe yaramazsa ve verileriniz çok önemliyse profesyonel yardım almanız gerekebilir.
Türk Gamer TR 80+ Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 116 Reaksiyon skoru 37 13 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 teşekkürler kurtardım dosyaları