Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakın ve alt enter yapmayı deneyinWindows 11 de oyunlardaykwn masaüstüne geçiş yapamıyorum alt f4 falanda çalışmıyor kapatmam gerekiyo oyunu
Yok olmuyor illa altta chrome falan açık olcak anca öyle masaüstüne geçebiliyorum sağ alttan saatin olsuğu yerdenTam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakın ve alt enter yapmayı deneyin
O oyunla ilgili bir sorun olabilir.Ben valorant oynarken bir sorun yaşamıyorum ancak gta5,cod black ops falan oynayınca alt tab olmuyor.(Arkada sekme yokkenki halden bahsediyorum)Yok olmuyor illa altta chrome falan açık olcak anca öyle masaüstüne geçebiliyorum sağ alttan saatin olsuğu yerden
İlla arkada chrome falan açık bırakıyor musunO oyunla ilgili bir sorun olabilir.Ben valorant oynarken bir sorun yaşamıyorum ancak gta5,cod black ops falan oynayınca alt tab olmuyor.(Arkada sekme yokkenki halden bahsediyorum)
O mecburen oluyor arkada hiçbir şey açık değilken alt tab yapamıyorsun. Ben şahsen CTRL+ALT+DELETE yapıp görev yöneticisini açıyorum öyle geçiyorum masaüstüneİlla arkada chrome falan açık bırakıyor musun
Aynen.Yoksa bende de olmuyordu.Ama sorun başka bir şeyden kaynaklı da olabilir.İlla arkada chrome falan açık bırakıyor musun