Neler Yeni

Windows retail key bende aktifken başkası kullanabilir mi ?

serwintes

80+ Gold
Öyle değil, oem alırsan windows'a format atarken tekrar key girmene gerek kalmıyor windows'un kendi ayarlarından format atabiliyorsun, retail alırsan manuel olarak format atınca keyi girmek zorunda kalıyorsun olay bu sen oem al kafan rahat olsun. Site önermek yasak değilse öneririm.
yasak değil sonucta bu forumun windows satışı diye amacı yok önerebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerem Polat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji yardım, bilgisayar teknik sorunlar vb.
Instagram
polattkrm
Steam
⛧ ~ Orincc
Discord
Kero#2926
yasak değil sonucta bu forumun windows satışı diye amacı yok önerebilirsin

Geçen sene buradan almıştım bazen geç yollayabiliyorlar öyle bir durum yaşarsan destek ile iletişime geçip sorununu bildir hemen ilgileniyorlar.

zod1641

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Halit Berkutay Aydin
GİRDİKTEN SONRA KEY İ ÇIKARABILIR MIYIM Kİ?
oem key ise çıkaramazsın anakarta gömülür retail key ise format at gider mak key ise yine aynı format at gider sen ne olsun istiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

oem key ise çıkaramazsın anakarta gömülür retail key ise format at gider mak key ise yine aynı format at gider sen ne olsun istiyorsun
retail key sonradan kullanılabilir tekrar tekrar bende retail var 2 kez format attım tekrar girdim keyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rows official

retail key sonradan kullanılabilir tekrar tekrar bende retail var 2 kez format attım tekrar girdim keyi
retail istiyorum da jetlisans veya softeen guvenılır mı veya softıxır

zod1641

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Halit Berkutay Aydin
ben burdan aldım https://softixir.com/ hem win11 pro aldım kasa için hemde win10 pro aldım ikiside retail orjinal key satıcı ilgili canlı destek güzeldi siteye güvenmiyorsan kullanacağın banka hesabının mobil bankacılığından aç bir sanal kart 40 50 lira limit ver al gönlün rahat olsun ben öyle yapmıştım anahtarın orjinal olup olmadığını da bu video dan anlarsın
bundan izle alınca yap keyi 2 türlü etkinleştirmesi mevcut bir pc den biride arama yoluyla adamlar anlatıyor keyi alınca zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rows official
ben burdan aldım https://softixir.com/ hem win11 pro aldım kasa için hemde win10 pro aldım ikiside retail orjinal key satıcı ilgili canlı destek güzeldi siteye güvenmiyorsan kullanacağın banka hesabının mobil bankacılığından aç bir sanal kart 40 50 lira limit ver al gönlün rahat olsun ben öyle yapmıştım anahtarın orjinal olup olmadığını da bu video dan anlarsın
bundan izle alınca yap keyi 2 türlü etkinleştirmesi mevcut bir pc den biride arama yoluyla adamlar anlatıyor keyi alınca zaten
ne zamandır kullanıyorsunuz

zod1641

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Halit Berkutay Aydin
ne zamandır kullanıyorsunuz
arkadaşım benden önce almıştı o 2 senedir kullanıyor ben 2 - 3 aydır kullanıyorum yeni pc yi almıştım o zamanlar artık kırma işleri korsan falan bıraktım orjinalciyim

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
snop02
Yani satıcı keyi bana verdikten sonra ben kullanınca mail bendeyse geri almasının bir yolu yok degilmi ?
microsoft etkinleştirmeye kapatmadıgı sürece aynı keyi baskasınada satar/satabilir, aynı key ile 6 pc etkinleştirdigimi bilirim...

Öyle değil, oem alırsan windows'a format atarken tekrar key girmene gerek kalmıyor windows'un kendi ayarlarından format atabiliyorsun, retail alırsan manuel olarak format atınca keyi girmek zorunda kalıyorsun olay bu sen oem al kafan rahat olsun. Site önermek yasak değilse öneririm.
etkin/etkinleştirilmiş pc, oem/retail farketmez key girmesenizde internet erişimine baglandıgı anda microsoft sunucularına erişince etkinleşir..
oem/ retail keyde ozellikle a.kart degiştirmediginiz surece sıkıntı olmaz.
diger parca degişiminde (sorun olmaz) sayet sorun olursa microsoft aranır 1 kere manuel etkinleştirme yapılır,
oem/retail microsoft hesaba baglanabilir...
retail key daha esnektir. Pc degiştirince kullanabilme sansı (ucuz key) daha fazladır..

eger ucuz key alırsanız etkinleştirme yaptıktan sonra, farklı pc de girip hata kodu sonu 08/20 ile biterse o key etkinleştirmeye açıktır..
03/60 sonlu hata alırsanız key bloke, yeni pc de etkinleştirilmez vs...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,746
Üyeler
170,042
Son üye
Bilal Gümüş
Top Bottom