Öyle değil, oem alırsan windows'a format atarken tekrar key girmene gerek kalmıyor windows'un kendi ayarlarından format atabiliyorsun, retail alırsan manuel olarak format atınca keyi girmek zorunda kalıyorsun olay bu sen oem al kafan rahat olsun. Site önermek yasak değilse öneririm.
ben burdan aldım https://softixir.com/ hem win11 pro aldım kasa için hemde win10 pro aldım ikiside retail orjinal key satıcı ilgili canlı destek güzeldi siteye güvenmiyorsan kullanacağın banka hesabının mobil bankacılığından aç bir sanal kart 40 50 lira limit ver al gönlün rahat olsun ben öyle yapmıştım anahtarın orjinal olup olmadığını da bu video dan anlarsın
bundan izle alınca yap keyi 2 türlü etkinleştirmesi mevcut bir pc den biride arama yoluyla adamlar anlatıyor keyi alınca zaten
ben burdan aldım https://softixir.com/ hem win11 pro aldım kasa için hemde win10 pro aldım ikiside retail orjinal key satıcı ilgili canlı destek güzeldi siteye güvenmiyorsan kullanacağın banka hesabının mobil bankacılığından aç bir sanal kart 40 50 lira limit ver al gönlün rahat olsun ben öyle yapmıştım anahtarın orjinal olup olmadığını da bu video dan anlarsın
bundan izle alınca yap keyi 2 türlü etkinleştirmesi mevcut bir pc den biride arama yoluyla adamlar anlatıyor keyi alınca zaten
arkadaşım benden önce almıştı o 2 senedir kullanıyor ben 2 - 3 aydır kullanıyorum yeni pc yi almıştım o zamanlar artık kırma işleri korsan falan bıraktım orjinalciyim
Öyle değil, oem alırsan windows'a format atarken tekrar key girmene gerek kalmıyor windows'un kendi ayarlarından format atabiliyorsun, retail alırsan manuel olarak format atınca keyi girmek zorunda kalıyorsun olay bu sen oem al kafan rahat olsun. Site önermek yasak değilse öneririm.
etkin/etkinleştirilmiş pc, oem/retail farketmez key girmesenizde internet erişimine baglandıgı anda microsoft sunucularına erişince etkinleşir..
oem/ retail keyde ozellikle a.kart degiştirmediginiz surece sıkıntı olmaz.
diger parca degişiminde (sorun olmaz) sayet sorun olursa microsoft aranır 1 kere manuel etkinleştirme yapılır,
oem/retail microsoft hesaba baglanabilir...
retail key daha esnektir. Pc degiştirince kullanabilme sansı (ucuz key) daha fazladır..
Mesaj otomatik birleştirildi:
eger ucuz key alırsanız etkinleştirme yaptıktan sonra, farklı pc de girip hata kodu sonu 08/20 ile biterse o key etkinleştirmeye açıktır..
03/60 sonlu hata alırsanız key bloke, yeni pc de etkinleştirilmez vs...