Fırat Duru
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
windows un sol alt tarafındaki 'aramak için buraya yazın' yazısına tıkladığım zaman hiçbir tepki alamıyorum çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Korsan Windows ile alakası yok bu durumun. Bende yaşamıştım. Kendi kendine düzelmiştiKorsan Windows mu kullanıyorsun? Kullanıyorsan normal hizmetlerden windows search ü aç.
Alakası var kmspico kapıyor o hizmeti.Korsan Windows ile alakası yok bu durumun. Bende yaşamıştım. Kendi kendine düzelmişti![]()
Hayır kapamıyor sizde başka bir nedenden dolayı kapanmış olabilir.Alakası var kmspico kapıyor o hizmeti.
bende de yaklaşık 2 aydır varKorsan Windows ile alakası yok bu durumun. Bende yaşamıştım. Kendi kendine düzelmişti![]()
Ben korsan kullanmıyorum kulanlar da kapanıyor diyorum.Hayır kapamıyor sizde başka bir nedenden dolayı kapanmış olabilir.
nasıl yapacağımSys onarımı yapın, Windows Explorer'ı Görev Yöneticisi'nden yeniden başlatın.
Yeniden başlatın. Ben böyle çözmüştüm.windows un sol alt tarafındaki 'aramak için buraya yazın' yazısına tıkladığım zaman hiçbir tepki alamıyorum çözüm önerilerinizi bekliyorum.