WINDOWS SIFIRLAMA SORUNU

Reaksiyon skoru
5
MERHABA ARKADAŞLAR GEÇENLERDE ABDULLAH ABİNİN PAYLAŞTIGI 5300 TL LİK SISTEMI SATIN ALDIM . SİSTEMI ACTIGIMDA WINDOWS KURULUYDU . SONRADAN SISTEME 1 TANE 500 GB HDD TAKTIM VE BİLGİSAYARI SIFIRLAMAK ISTEDIM CUNKU HDD YE KURUCAKTIM WINDOWSU . WINDOWSU SIFIRLAMA YERINE GIRDIM ORDA HERSEYI DUZGUN YAPTIM AMA C SÜRÜCÜSÜ ( SSD YE YÜKLÜ OLAN WINDOWS SÜRÜCÜSÜ ) SIFIRLANICAKLAR ARASINDA GÖZÜKMÜYORDU . WİNDOWSU SIFIRLADIM AMA KURULUM MURULUM YAPMADAN DIREK BENI HOŞGELDINIZ SAYFASINA YÖNLENDİRDİ . ŞİMDİ SORUN ŞU WINDOWSU BEN SIFIRLAYIP HDD YE KURMAK ISTIYORUM AMA SIFIRLARKEN SSD SÜRÜCÜSÜ SIFIRLANICAKLAR ARASINDA GÖZÜKMÜYOR . YARDIMCI OLURSANIZ GERÇEKTEN COK SEVINIRIM HEPINIZE İYİ FORUMLAR

HDD'ye kesinlikle kurmanı tavsiye etmiyoruz sistemin yavaş çalışır.

Tamamdır dostum eyvallah HDD ye kurmaktan vazgeçtim . Ama sıfırlarken nasıl SSD yi de sıfırlayabilirim . En azından kendım kurayım SSD ye .

bu bir sorun değil windowsu sıfırlamak istersen zaten başka başka bir diste kuramazsın .Bunu yapmak istersen ssd yi biçimlendirip hdd ye sıfırdan windows kurmalısın

Mesajın tamamını büyük harflerle yazmak yasak. Düzenle lütfen.

Tamamdır dostum eyvallah HDD ye kurmaktan vazgeçtim . Ama sıfırlarken nasıl SSD yi de sıfırlayabilirim . En azından kendım kurayım SSD ye .
Format atarken başka diski seçip kurulum yaparsın. Sıfırlama yaparken bu durum söz konusu değil. Sadece sistem ilk kurulduğu zamanına kendini sıfırlıyor diyebiliriz.
İşletim sistemi elinizdeki SSD'de lütfen kurulu kalsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,759
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri