Usb ile atsanız daha saglikliAlıntıyı görüntüle
çOK acil yardım lazım @Vitreus hangisini seçmeliyim bilgisayarı tamamen sıfırlamak istiyorum
usbm var nasıl yapıcağım
hocam veya usb yi bulamadım hangisini seçmeliyim söylermisinizUsb ile atsanız daha saglikli
bilgisayarı sattığım adam zaten format atıcakmış usb ileUsb ile atsanız daha saglikli
aşşırı uykum geldi sıfırlanmaya bırakıp uyumaya gideceğim rica etsem biraz hızlı cevap verirmisinUsb ile atsanız daha saglikli
Hocam şimdi attigim video ile format usbsi hazırlayın windowsun kendi sitesinden win 10 iso yükleyip rufus ile uefi ise uefi olrak kurucucaksinizhocam veya usb yi bulamadım hangisini seçmeliyim söylermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarı sattığım adam zaten format atıcakmış usb ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
aşşırı uykum geldi sıfırlanmaya bırakıp uyumaya gideceğim rica etsem biraz hızlı cevap verirmisin
hocam zaten kurulu windows usbm varda o kayboldu bulamadım arayacak vaktim yok siz attığım ssdeki 2 seçenekten hangisini seçmeliyim tamamen sıfırlamak için onu söylermisinizHocam şimdi attigim video ile format usbsi hazırlayın windowsun kendi sitesinden win 10 iso yükleyip rufus ile uefi ise uefi olrak kurucucaksiniz
Thocam zaten kurulu windows usbm varda o kayboldu bulamadım arayacak vaktim yok siz attığım ssdeki 2 seçenekten hangisini seçmeliyim tamamen sıfırlamak için onu söylermisiniz
AlltakiAlıntıyı görüntüle
çOK acil yardım lazım @Vitreus hangisini seçmeliyim bilgisayarı tamamen sıfırlamak istiyorum