Neler Yeni

Mavi Ekran Windows "stopcode" mavi ekran hatası

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
AMD Raid nasıl kuracam bilginiz varmı?
BİOS'ta ACHİ ve RAID var. RAID seçerseniz büyük ihtimalle bilgisayar durmadan kendini yeniden başlatacak. Ben zamanında denediğimde öyle olmuştu sonra bir daha kurcalamadım. Tam ne olduğunu şuan hatırlayamadım. İsterseniz bir BİOS'tan RAİD seçip deneyin.

Emovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emirhan Yılmaz
BİOS'ta ACHİ ve RAID var. RAID seçerseniz büyük ihtimalle bilgisayar durmadan kendini yeniden başlatacak. Ben zamanında denediğimde öyle olmuştu sonra bir daha kurcalamadım. Tam ne olduğunu şuan hatırlayamadım. İsterseniz bir BİOS'tan RAİD seçip deneyin.
Achi ve Raid nedir onları yapsam düzelme şansı varmı mavi ekran yüzünden bilgisayardan soğudum sıkıldım artık.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
Achi ve Raid nedir onları yapsam düzelme şansı varmı mavi ekran yüzünden bilgisayardan soğudum sıkıldım artık.
Denemekten zarar gelmez @KojiroHyuga04 hocam ne derse onu yapın. Yeni minidumplarınız varsa gönderin buraya.

Emovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emirhan Yılmaz
Denemekten zarar gelmez @KojiroHyuga04 hocam ne derse onu yapın. Yeni minidumplarınız varsa gönderin buraya.
Vallaha oturup ağlayacam cidden çok sıktı bu başladı yine mavi ekran vermeye bakar mısın tekrar rahatsız ediyorum sürekli özür dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,713
Üyeler
166,605
Son üye
egealitektassak
Top Bottom