Neler Yeni

Windows tuşum çalışmıyor

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
CK530 V2 TKL klavyemde 2 gündür windows tuşum çalışmıyor ama tuş basıyor rgb ayarı fln yaparken hani tıkladığımda tepki alıyorum ama görevini yapmıyor neden?

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
Tuş fiziksel olarak çalışıyorsa yüklediğiniz bir program nedeniyle olmuş olabilir. Bozulduğu tarihte yaptığınız güncelleme ve indirdiğiniz uygulamalara bakın.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
CK530 V2 TKL klavyemde 2 gündür windows tuşum çalışmıyor ama tuş basıyor rgb ayarı fln yaparken hani tıkladığımda tepki alıyorum ama görevini yapmıyor neden?
Klavyede windows tuşunu kitlemis olabilirsiniz. Fn+windows tusuna basar misiniz?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuş fiziksel olarak çalışıyorsa yüklediğiniz bir program nedeniyle olmuş olabilir. Bozulduğu tarihte yaptığınız güncelleme ve indirdiğiniz uygulamalara bakın.
Valla hocam hani RGB renk modları ayarları yaptığımda tuşa bastığımda modun gerektirdiği ışık tepkisini veriyor
Klavyede windows tuşunu kitlemis olabilirsiniz. Fn+windows tusuna basar misiniz?
Dün gece araştırıp bastım ama tepki yok
Az önce tepki verdi tekrar gitti

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Valla hocam hani RGB renk modları ayarları yaptığımda tuşa bastığımda modun gerektirdiği ışık tepkisini veriyor

Dün gece araştırıp bastım ama tepki yok
Az önce tepki verdi tekrar gitti
anladım hocam kusura bakmayın aklımda daha fazla yöntem yok.

Top Bottom