Burak.twitchNietral
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 147
Arkadaşlar ne videolar izlediysem izliyim yapamadım. Nasıl etkinleştirebilirim. Biri detaylı açıklayabilir mi? Windows 10 pro kullanıyorum.
Arkadaşlar ne videolar izlediysem izliyim yapamadım. Nasıl etkinleştirebilirim. Biri detaylı açıklayabilir mi? Windows 10 pro kullanıyorum.
forum.donanimarsivi.com
Knk sağolasın buna benzer bir şey yaptım fakat sadece kod yazıyordum devamını bilmiyordum iyi olduÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Neredeyse en temiz ve zararsız yöntem ne olduğu bilinmedik loaderlardan uzak durmak için bir sebepÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Rica EderimKnk sağolasın buna benzer bir şey yaptım fakat sadece kod yazıyordum devamını bilmiyordum iyi oldu