- En İyi Cevap
- 1
Driver Booster kullandıysanız kesinlikle format atın. Çünkü Driver Booster bazen sapıtıp yanlış sürücü indiriyor ve mavi ekran verdirttiriyor.
her şey için teşekkür ederim ben yinede ne olur ne olmaz diye yarın pc ye bir format atıcamDriver Booster kullandıysanız kesinlikle format atın. Çünkü Driver Booster bazen sapıtıp yanlış sürücü indiriyor ve mavi ekran verdirttiriyor.
her ikisini de uyguladım format atmama rağmen ama lisanssız yüklenmedi windows muhtemelen tekrar böyle bir şey yaşıycamı düşünüyorum ama umarım bir sıkıntı olmazFormat attıktan sonra dediklerimi uygula.
Ekran kartı sürücünü güncelle. En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sildikten sonra AMD'nin kendi sitesinden en güncel WHQL imzalı sürücüyü indir.
DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal
BIOS güncelleyin.
B450M-DRAGON|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS madencilik anakartları, 19 PCI Express® (PCIe®) yuvasına sahiptir. YerleÅik 18 adet PCIe x1 ve bir adet PCIe x16 yuvası ve ayrıca üç bölgeli ATX12V güç konektörü ile B250 Mining Expert, megahash oranlarınızı en üst düzeye çıkarmak için paralel olarak 19 NVIDIA veya AMD...www.asus.com
"sfc /scannow" rehberini uygulayın.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal
Tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyanı aynı şekil paylaş.
ram çıkar tak yaptım ekran kartı son güncelleme de yaptım windowsu yeniden kurdum virüs programı falan kullanmıyorum şuanda bir problem yok gibi gözüküyor amaRAMLERİ CIKAR TAK EKRAN KARTI SÜRÜCÜ GÜNCELLE WİNDOWSU YENİDEN KUR ANTİ VİRÜS KORUMA YAZILIM ŞEYİ KURMA MAVİ ERKAN VERMEZ
Caps kapa !RAMLERİ CIKAR TAK EKRAN KARTI SÜRÜCÜ GÜNCELLE WİNDOWSU YENİDEN KUR ANTİ VİRÜS KORUMA YAZILIM ŞEYİ KURMA MAVİ ERKAN VERMEZ