Ahmettİlhan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
Windows 10 a upgrade mi yaptınız
Klasörü silmek istiyorbiraz daha açıklayıcı anlatır mısın kapatmak mı istiyorsun ?
bu klasörü silsem bir şey olur mu acaba?biraz daha açıklayıcı anlatır mısın kapatmak mı istiyorsun ?
evet güncellendiWindows 10 a upgrade mi yaptınız
Post automatically merged:
Klasörü silmek istiyor
Windows 10 Güncelleme Yardımcısı ile mi?bu klasörü silsem bir şey olur mu acaba?
evet güncellendi
Şahsen bendede PC windows 10 a geçtiğinde böyle klasör vardı ve silmiştim bence bişey olmazbu klasörü silsem bir şey olur mu acaba?
evet güncellendi
ben yapmadım bir yakınız yaptı dosyalar içinde silsem bir zarar gelirmi yaklaşık 50gb alan farkı var bi gerekli program valorant windows yüklü şuan 440 gbdan 330 boş diyor sadeceWindows 10 Güncelleme Yardımcısı ile mi?
tmmdır başke biri de varsaŞahsen bendede PC windows 10 a geçtiğinde böyle klasör vardı ve silmiştim bence bişey olmaz
Bu hangi uygulamaydı ki. Neyse silince bir şey olmaz.ben yapmadım bir yakınız yaptı dosyalar içinde silsem bir zarar gelirmi yaklaşık 50gb alan farkı var bi gerekli program valorant windows yüklü şuan 440 gbdan 330 boş diyor sadece
tmmdır başke biri de varsa
Bu hangi uygulamaydı ki. Neyse silince bir şey olmaz.
Hiç görmedim bunları. Hem hangi uygulama direkt C'ye kurar ki?Alıntıyı görüntülebir de böle bişi var ljp1100 bilmem bişe Alıntıyı görüntüle