şöyle bir durum var fanlar vb şeylerin dinlenmesini istiyorumUyku moduna değil de sisteme elleyince sadece ekranın kapatmasına ayarla. Uyku olunca diğer programlar arkada çalışıyor diye biliyorum.
işte bozulcağı aklıma gelmezdi şimdi açıkken oluyormuSteama girerken beni hatırlaya tikladiysan PC kapatıp açtığında şifresiz girecektir.
maalesef kapanıyor. PS4 te böyle özellik vardı açık bırakmaya korkanlar o moda alıp gece indirme yapıyordu. Denedim fakat uyku moduna alınca indirme yapmıyorarkadaşlar 4 gündür PC açık steam kapanmasın diye açık bırakıyorum tel bozuldu uyku moduna alsam steam kapanır mı
indirme yapmasını istemiyorum hocam sadece steam kapanmamalımaalesef kapanıyor. PS4 te böyle özellik vardı açık bırakmaya korkanlar o moda alıp gece indirme yapıyordu. Denedim fakat uyku moduna alınca indirme yapmıyor
Katır mı la bu dinleniyor? Uykuya alırsan güç gitmemiş olacak, sistemde de bir şey indiriyorsan devam etmez indirme işlemi.şöyle bir durum var fanlar vb şeylerin dinlenmesini istiyorum
Hayır.Guard yerine maile dönebilirsin.Kaç gün daha bekleyeceksinşöyle bir durum var fanlar vb şeylerin dinlenmesini istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte bozulcağı aklıma gelmezdi şimdi açıkken oluyormu
3 gün falanHayır.Guard yerine maile dönebilirsin.Kaç gün daha bekleyeceksin
indirme yapmasını istemiyorum hocam sadece steam kapanmamalı
Katır mı la bu dinleniyor? Uykuya alırsan güç gitmemiş olacak, sistemde de bir şey indiriyorsan devam etmez indirme işlemi.
hocam o zaman uyku moduna al başka pc ile başka hesaptan bak çevrimiçi mi çevrimdışı mı diyeindirme yapmasını istemiyorum hocam sadece steam kapanmamalı