Arama kısmına program kaldır de ordan dene.Merha ben windows 7 kullanıyorum internet bir uygulama indirdim. Fakat dosyanın içi malware diye bir antivürüs programı çıktı ve kaldıramıyorum nasıl siler acil yardım.
denetim masasına gir orda program kaldır var ordan uygulamayı bu kaldır deMerha ben windows 7 kullanıyorum internet bir uygulama indirdim. Fakat dosyanın içi malware diye bir antivürüs programı çıktı ve kaldıramıyorum nasıl siler acil yardım.
Programın dosyalarını bul. Bulamıyorsan şu yolları takip etMerha ben windows 7 kullanıyorum internet bir uygulama indirdim. Fakat dosyanın içi malware diye bir antivürüs programı çıktı ve kaldıramıyorum nasıl siler acil yardım.
Düzeldi mi?.Merha ben windows 7 kullanıyorum internet bir uygulama indirdim. Fakat dosyanın içi malware diye bir antivürüs programı çıktı ve kaldıramıyorum nasıl siler acil yardım.
dediğimizi yap düzelmesi lazımOnu denedim ama hala duru mesela masaüstündeki bir uygulamaya sağ tıklayınca şununla denetle şeklinde çıkıyor.