Windows Xbox Teredo ağı hatası

1234567

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
384
Arkadaşlar selam. Bu lanet olası hatadan kurtulamıyorum ne yapıp ne ettim ise hiç biri çözüm olmadı. İlk önce siz sormadan önce ki temel soruların direk cevabını vereyim.
1. Windows 10 sürümüm: 2004 orijinal ( Crack değil).
2. Tarih ve saatim doğru.
3. Güncellemeleri yaptım.
4. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bu kodları denedim ve işe yaramadılar. Bunları boşuna söylemeyin diye önden söyleyeyim dedim.
netsh interface Teredo show state Teredo-Parameter netsh interface Teredo set state type=enterpriseclient netsh interface teredo set state servername=teredo.remlab.net netsh interface Teredo show state Teredo-Parameter.
Yani kısaca bu lanet olası hata yüzünden mağazadan para verip aldığım Forza Horizon oyununu oynayamıyorum:(

Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar selam. Bu lanet olası hatadan kurtulamıyorum ne yapıp ne ettim ise hiç biri çözüm olmadı. İlk önce siz sormadan önce ki temel soruların direk cevabını vereyim.
1. Windows 10 sürümüm: 2004 orijinal ( Crack değil).
2. Tarih ve saatim doğru.
3. Güncellemeleri yaptım.
4. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bu kodları denedim ve işe yaramadılar. Bunları boşuna söylemeyin diye önden söyleyeyim dedim.
netsh interface Teredo show state Teredo-Parameter netsh interface Teredo set state type=enterpriseclient netsh interface teredo set state servername=teredo.remlab.net netsh interface Teredo show state Teredo-Parameter.
Yani kısaca bu lanet olası hata yüzünden mağazadan para verip aldığım Forza Horizon oyununu oynayamıyorum:(

Alıntıyı görüntüle
İlk kodu yazdıktan sonra sistemini yeniden başlat sonra öbür kodları yeniden gir olmazsa yeniden başlatmadan tek tek gir olması gerekiyor ben öyle çözdüm.

İlk kodu yazdıktan sonra sistemini yeniden başlat sonra öbür kodları yeniden gir olmazsa yeniden başlatmadan tek tek gir olması gerekiyor ben öyle çözdüm.
Denemiştim hocam ama gene bir deneyim olmaz ise dönerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@enesskooc Olmadı dostum ya aynı tas aynı hamam.

Son düzenleme:
Bende de çalışmıyordu hatta PC değiştirdim hâlâ çalışmıyor.

Başka bildiğiniz bir yöntem var ise söyleyin hocam. Koskoca şirket bir hatayı aylarca,yıllarca çözemedi ne garip iş:D
Ben
Bu video ile çözmüştüm hatta pc ye format attım sonra bidaha oldu bidaha aynı video ile çözdüm başka yöntem bilmiyorum kusura bakma.

İyi günler bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorunla bende karşı karşıyayım cmd den herşeyi denedim bi değişiklik olmadı
Aygıt yöneticisinden baktım bilgisayarımda teredo ile alakalı hiçbir şey yok teredoyu eski donanımda da göstermiyor
Elle yüklemem gerekiyo galiba ama onuda bulamadım yardımcı olabilcek birisi var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,902
Üyeler
186,689
Son üye
zionp
Geri