Addons01 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim İsrafil 21 Nisan 2020 #1 Windows XP'yi flash belleğe bootable yapıyorum rufus ile ama boot etmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Windows XP'yi flash belleğe bootable yapıyorum rufus ile ama boot etmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
theKelesh 80+ Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 24 Dahası Reaksiyon skoru 9 Konum İst İsim A yasin güneş 21 Nisan 2020 #2 Rufustan belleği eğer gpt ise mbr olarak yeniden yükleyin
Addons01 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim İsrafil 21 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 theKelesh yazmış: Rufustan belleği eğer gpt ise mbr olarak yeniden yükleyin Devamı için tıklayın... MBR olarak yaptım ama yine aynı Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
theKelesh yazmış: Rufustan belleği eğer gpt ise mbr olarak yeniden yükleyin Devamı için tıklayın... MBR olarak yaptım ama yine aynı Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Dahası Reaksiyon skoru 38,610 Konum Cinayet Büro İsim Hayalet İlgilendiği Kategoriler fotoşop 21 Nisan 2020 #4 Windows XP doğrudan Rufus ile USB'ye yazılamıyor zaten. Başka yollarla yazıyorsunuz. Bu videoda nasıl yapacağınızı gösteriyor.
Windows XP doğrudan Rufus ile USB'ye yazılamıyor zaten. Başka yollarla yazıyorsunuz. Bu videoda nasıl yapacağınızı gösteriyor.
Addons01 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim İsrafil 21 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 crazyreign yazmış: Windows XP doğrudan Rufus ile USB'ye yazılamıyor zaten. Başka yollarla yazıyorsunuz. Bu videoda nasıl yapacağınızı gösteriyor. Devamı için tıklayın... Deneyeceğim Teşekkür Ederim Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
crazyreign yazmış: Windows XP doğrudan Rufus ile USB'ye yazılamıyor zaten. Başka yollarla yazıyorsunuz. Bu videoda nasıl yapacağınızı gösteriyor. Devamı için tıklayın... Deneyeceğim Teşekkür Ederim Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi