Neler Yeni

Windows Yazılım Koruması Kapatma

OsmaanK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Osman Anıl Yalçın
Merhabalar. Ara sıra görev yöneticisine baktığımda Windows yazılım korumasının işlemcinin %20-%30 kadar sömürdüğünü gördüm. Bu işlemi nasıl kapatabilirim? Ve kapatmamın herhangi bir dezavantajı var mı? ( Windows yazılımım orijinal değil ).

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
bildiğim, kapatırsan pc de kapanıyor yani pc nin açılması için onunda açık olması lazım

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Merhabalar. Ara sıra görev yöneticisine baktığımda Windows yazılım korumasının işlemcinin %20-%30 kadar sömürdüğünü gördüm. Bu işlemi nasıl kapatabilirim? Ve kapatmamın herhangi bir dezavantajı var mı? ( Windows yazılımım orijinal değil ).
Windows defendiri hizmetlerden kapatibalirsin

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Defenderı kastetmemiştim.
Ha pardon onu kapattığım an pc de kapanıyor karıştırdım kb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görev Zamanlayıcısı Kütüphanesi / Microsoft / Windows / SoftwareProtectionPlatform'e gel"SvcRestartTask" bu göreve sağ tıklayıp devre dışı yap büyük ihtimal sorun ortadan kalkar

Ha pardon onu kapattığım an PC de kapanıyor karıştırdım kb

Görev Zamanlayıcısı Kütüphanesi / Microsoft / Windows / SoftwareProtectionPlatform'e gel"SvcRestartTask" bu göreve sağ tıklayıp devre dışı yap büyük ihtimal sorun ortadan kalkar
Kesin olmamakla birlikte sorun belki cozulur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,285
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom