Neler Yeni

Windows yetenek yöneticisi çok cpu kullanıyor

spartex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
talha
TimeTravel adlı programı açtığımda windows yetenek yöneticisi adında bir program çalışıyor ve bilgisayarı zorluyor en son açtığımda %100 cpu 97 dereceye çıktı. programın amacı aslında zamanı durdurmak ama ben açar açmaz sıkıntı yapıyor ve bilgisayarı kapattığımda geri açarken önce american megatrends hatası sonrasında ise bios ekranına atıyor bunu çözebilir miyim yoksa format mı atmam gerek?
programı kapadığımda sorun devam ediyor. görev yöneticisinden kapattığımda ise düzeliyor.

sistem özelliklerim:
Intel i5-3470 3.20GHz
16gb ddr3 ram
ATI raedon 4600 series ekran kartı

Ekler

• 1.png
    1.png
    509.6 KB · Hit: 66

TALHA MURAT

80+ Silver
Arkada güncelleme vs bir şey oluyor olabilir ama sadece program açılınca oluyorsa bilemiyorum ayrıca başka program açınca olmuyorsa orada program ile alakalı sorun vardır.

spartex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkada güncelleme vs bir şey oluyor olabilir ama sadece program açılınca oluyorsa bilemiyorum ayrıca başka program açınca olmuyorsa orada program ile alakalı sorun vardır.
sadece program açılınca oluyor ve programda sıkıntı yok arkadaşımda kullanıyor

Akiran

80+ Silver
TimeTravel adlı programı açtığımda windows yetenek yöneticisi adında bir program çalışıyor ve bilgisayarı zorluyor en son açtığımda %100 cpu 97 dereceye çıktı. programın amacı aslında zamanı durdurmak ama ben açar açmaz sıkıntı yapıyor ve bilgisayarı kapattığımda geri açarken önce american megatrends hatası sonrasında ise bios ekranına atıyor bunu çözebilir miyim yoksa format mı atmam gerek?
programı kapadığımda sorun devam ediyor. görev yöneticisinden kapattığımda ise düzeliyor.

sistem özelliklerim:
Intel i5-3470 3.20GHz
16gb ddr3 ram
ATI raedon 4600 series ekran kartı
Yük altında çalışırken işlemcinin 97 dereceye çıkıyor olması bakım zamanının geldiği anlamına gelir. Programı korsan mı indirdiniz?

spartex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
talha
Yük altında çalışırken işlemcinin 97 dereceye çıkıyor olması bakım zamanının geldiği anlamına gelir. Programı korsan mı indirdiniz?
evet. discord üzerinden attı programı,internettede sitesi yok

termal macun ile bir sıkıntı olabilir mi?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bir masaüstü işlemcisi için 97 derece çok fazla bir sıcaklık kasanıza bakım yapın.
Korsan indirdiyseniz format atın.

spartex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
talha

sitesi varmış ve crack değilmiş ben,öyle sanıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir masaüstü işlemcisi için 97 derece çok fazla bir sıcaklık kasanıza bakım yapın.
Korsan indirdiyseniz format atın.
tamam teşekkürler

Akiran

80+ Silver

Programı indirdikten sonra tarattınız mı? Bu kadar basit bir programın CPU'yu sürekli %100'e zorlaması beni süphelendiriyor. İşlemci yük altında çalışırken daima 97 dereceleri görüyor ise bir an önce termal macunu değiştirin.

spartex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
talha
Programı indirdikten sonra tarattınız mı? Bu kadar basit bir programın CPU'yu sürekli %100'e zorlaması beni süphelendiriyor. İşlemci -bu program dışında- yük altında çalışırken her zaman 97 dereceleri görüyor ise bir an önce termal macunu değiştirin.
termal macunu değiştireceğim. evet programı taratttım sıkıntısı yok kodlarına bile baktım ve bu her zaman olmuyordu windows 10 insider programına gelen bir güncellemeden sonra oldu bilgisayarlamı alakalı güncellemeyle mi alakalı bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,687
Üyeler
166,593
Son üye
Texomposter
Top Bottom