bilindik bir site var mıEvet lisans anahtarını daha sonra da girebilirsin. Birkaç gün lisans uyarısı vermeden kullanabilirsin. E ticaret sitelerinde 30₺ civarına lisans anahtarları satılıyor. Ben oradan almıştım 5 yıl oldu bir sıkıntı görmedim.
Ptt avm,saglamlisans,trendyol gibi yerlerden alabilirsin ptt avm kullanılıyor geneldebilindik bir site var mı
nası ya paralı bir şey diye biliyorum ama ?kendi orjinal retail keyi var sadece windows yüklemek için aratırsan bulursun
windows 10 mu yuklıym windows 10 pro mu ne yapmalıyımPtt avm,saglamlisans,trendyol gibi yerlerden alabilirsin ptt avm kullanılıyor genelde
kendi retail keyi sadece windows yükleme ekranında çıkıyor ya oraya yazmak ve hangi windows sürümünü kuracaksan ona göre keyler var ondan sonra lisans satın alman gereklinası ya paralı bir şey diye biliyorum ama ?
İş amacliysa pro günlük kullanım ve oyun içinse home yüklenası ya paralı bir şey diye biliyorum ama ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
windows 10 mu yuklıym windows 10 pro mu ne yapmalıyım
O ekrana win 10da şimdilik keyim yok seçeneği eklendikendi orjinal retail keyi var sadece windows yüklemek için aratırsan bulursun
İş amacliysa pro günlük kullanım ve oyun içinse home yükle
Mesaj otomatik birleştirildi:
O ekrana win 10da şimdilik keyim yok seçeneği eklendi
Fiyatlar 30 sabit değil 70 ede bulursun 10ada . Bu pro lisansı bu arada home kurcaksan home lisansi almesela bu neden 10tlWindows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisan - PttAVM.com - 2024
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı Windows 10 Pro, Windows 10 Pro key, Win 10 key, Windows 10 key, windows 10 lisans, win10lisans, windows 10 pro lisans, win 10 pro key, PTTAVM Güvencesiyle. - 2024www.pttavm.com
Üstte dedim ya işte. İş içinse pro günlük kullanım içinse home. İnternete home pro farkı yazınca liste halinde çıkıyorPro home farki nedir
Pro sürümünde arkada daha fazla servis çalıştığı için daha fazla ram yiyorPro home farki nedir