kebapp
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
ben düz windows 11 almıştımLaptop için oem retail hangisini önerirsiniz?
Pro, home
ben düz windows 11 almıştımLaptop için oem retail hangisini önerirsiniz?
Pro, home
Benim ki oem ama nereden alacağını forumdan öğren illaki vardır forumdaŞu alınır mı hocam forumda bu sayfayı önerenleri de gördüm. OEM mi retail mi hangisi alınmalı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://ty.gl/ekik9erxv9 yada şu
Home kur yeterliYeni freedos bir cihaz aldım. Nereden Windows key alabilirim? Hangi sürümü tercih etmeliyim?
Hocam merabalar ben gelecekten geliyorum 2024den. ghfhfgd. Bende almak istiyorum key nereden alabilirm 200 tl civarlarına. Güvenilir bir yer olsun istiyorum.Home kur yeterli
Key gerekirse pm at özelden..
Saglamlisanstan aldım hiçbir sıkıntı çıkmadı henüz. En çok önerilen sayfa bu gibi görünüyor.Hocam merabalar ben gelecekten geliyorum 2024den. ghfhfgd. Bende almak istiyorum key nereden alabilirm 200 tl civarlarına. Güvenilir bir yer olsun istiyorum.
Bende aldım kabasakal dan şuanlık sıkıntısız kullanıyorum teşekkürler.Saglamlisanstan aldım hiçbir sıkıntı çıkmadı henüz. En çok önerilen sayfa bu gibi görünüyor.
pintipin trendyol üzerinden alabilirsiniz güvenilir ve hızlı dest sağlanıyorYeni freedos bir cihaz aldım. Nereden Windows key alabilirim? Hangi sürümü tercih etmeliyim?