Hocam proya gerek var mı?Sağlam lisans win11 pro
Çoğu forumda home yeterli denmiş OEM vs. Farklı şeyler gördüğüm için sorma gereksinimi duydum. Laptop için hangisi uygun?Hocam proya gerek var mı?
Laptopa home diyolarda ben aman aman fark göremedim ikisinide denedim fiyatına göre al istersebHocam proya gerek var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çoğu forumda home yeterli denmiş OEM vs. Farklı şeyler gördüğüm için sorma gereksinimi duydum. Laptop için hangisi uygun?
Hocam saglamlisans dan windows 11 alabilirsin bu arada freedos a flash bellekle windows 11 kurdunmuYeni freedos bir cihaz aldım. Nereden Windows key alabilirim? Hangi sürümü tercih etmeliyim?
Evet şuan key istedi alıp keyle devam edeceğim direktHocam saglamlisans dan windows 11 alabilirsin bu arada freedos a flash bellekle windows 11 kurdunmu
Yok sağlamlisanstan almakta kararlıyım aslında. Dediğim gibi performans konusunda şüpheye düştümben trendyoldan aldım birinden key 39 tl ye 5 dk içinde geldi telefonuma kod girdim çalıstı windows 11 pro kullanıyorum
Kardeşim windows etkinleştirince sana extra bir performans vs bişey sağladığını düşünmüyorum görünürde yok gibi 2 side aynı görevi görüyor yapıyor durduk yere parandan olmaYok sağlamlisanstan almakta kararlıyım aslında. Dediğim gibi performans konusunda şüpheye düştüm
Şu alınır mı hocam forumda bu sayfayı önerenleri de gördüm. OEM mi retail mi hangisi alınmalı?Laptopa home diyolarda ben aman aman fark göremedim ikisinide denedim fiyatına göre al isterseb
https://ty.gl/ekik9erxv9 yada şuŞu alınır mı hocam forumda bu sayfayı önerenleri de gördüm. OEM mi retail mi hangisi alınmalı?