WİNDOWS11 HOME KEY İLK KULLANAN ALIR!!!

rasputin

80+
Reaksiyon skoru
165
WİN10 pro key vardı. 11 proda çalışıyordu gereksiz servisler var diye win 11 home kurdum. chat gpt salağına sordum key çalışmaz homede pro keyi pro yu etkinleştirir dedi. home key aldım format attım 11 home kurdum eski keyim çalıştı sistem etkinleşti. bu keyide satın almış oldum kenarda kaldı ilk alan kullanır.
zannediyorum ki pro home win 10 11 hepsinde çalışır

Ekler

• hhhh.webp
    hhhh.webp
    11.1 KB · Hit: 78
Ben de bir kod satın almıştım ancak aktif edememiştim eğer hala çalışıyorsa kullanabilirsiniz. (Dikkat Fosil Kod)
1751304845873.webp

key tercih ediyorum 1 yıldır sıkıntısız program vs güvenli değil
sahte sitelerden indirmediğin sürece güvensiz olması mümkün değil. zaten açık kaynak kodlu ve tls şifreleme de kullanıyor mitm saldırılarına da açık değil.
keyle uğraşacağıma hwid aktive etmek bana daha mantıklı geliyor. formatla da uçmayan bir yöntem hiç güvenmiyorsan aktive edip tekrar format dahi atabilirsin ama bence çok gereksiz

sahte sitelerden indirmediğin sürece güvensiz olması mümkün değil. zaten açık kaynak kodlu ve tls şifreleme de kullanıyor mitm saldırılarına da açık değil.
keyle uğraşacağıma hwid aktive etmek bana daha mantıklı geliyor. formatla da uçmayan bir yöntem hiç güvenmiyorsan aktive edip tekrar format dahi atabilirsin ama bence çok gereksiz
cmd den olanda olsun hepsini denedim kms vs inan güvenilir değil işletim sistemöinin üzerinde oynanan sunucuyu değiştiren vs hiçbirşey güvenli değil 100 lira bi key uğraşmaya değmez program yazılım cmd al keyi kopyala yapıştır bitti.

cmd den olanda olsun hepsini denedim kms vs inan güvenilir değil işletim sistemöinin üzerinde oynanan sunucuyu değiştiren vs hiçbirşey güvenli değil 100 lira bi key uğraşmaya değmez program yazılım cmd al keyi kopyala yapıştır bitti.
hocam mas sitesinde açıkça sistemdeki hiç bir dosyayı değiştirmediğini sisteme herhangi bir dosya eklemediğini söylüyor.
eğer ki senin dosyaları değiştirdiğine dair bir kanıtın varsa sunabilir misin?

kmsden bahsetmiyorum benim bahsettiğim hwid aktivasyonu

Son düzenleme:
bi yerden kaçak almıştım simdi bunu kullandım bi sorun olmaz umarım

hocam mas sitesinde açıkça sistemdeki hiç bir dosyayı değiştirmediğini sisteme herhangi bir dosya eklemediğini söylüyor.
eğer ki senin dosyaları değiştirdiğine dair bir kanıtın varsa sunabilir misin?

kmsden bahsetmiyorum benim bahsettiğim hwid aktivasyonu

edit: adamlar öyle bir adam ki zaten sitesinde generic keyleri de veriyorlar illaki key diyorsan da 100 tl kimseye kaptırma
Evet bu yöntemi bilmiyordum guvenliymis oejinal windows 7 keyi 10 na dönüştürüp o keyle nete baglaninca etkinlesiyormus ama keyim vardi işte ugrasmaya degmez. Sag ol bunu öğrendim sayende

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Geri