Neler Yeni

Windows11 silinmeyen Klasör.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
Merhaba. Windows 11 kurdum cihazıma ve Windows.old klasörünü sildim. İçindeki her şey sorunsuzca silinde ancak. 3 klasör kaldı program files vb. ve bu klasörler boş. Bu klasörü silmeye çalıştığımda tepki vermiyor. Bilgisayarı resetledim gene orda. Klasörü masaüstüne falan istedim gibi taşıyabiliyorumve adını değiştirebiliyorum. Unlocker programı da işe yaramadı. Başka diske taşıyorum. İçine yeni belgeler falan koyabiliyorum ve kullanabiliyorum. Lütfen yardım edin. Deli olcam.

java

80+ Bronze
O Dosyalar zaten 1 hafta içinde siliniyor diye biliyorum.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşe yaramadı.
Sistemi yeniden başlatırken sil seçeneği çıktı onu işaretledim. Yine işe yaramadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

REVO UNINSTALLER ile çözdüm sorunu. Bu klasörü kalıcı olark sil dedim. Klasör kayboldu ama yerine 4 tane "WindowZZZZZZZZZZ" klasörü oluştu onlarıda program ile tek tek sildim düzeldi.

Son düzenleme:
İşe yaramadı.
Sistemi yeniden başlatırken sil seçeneği çıktı onu işaretledim. Yine işe yaramadı.

REVO UNINSTALLER ile çözdüm sorunu. Bu klasörü kalıcı olark sil dedim. Klasör kayboldu ama yerine 4 tane "WindowZZZZZZZZZZ" klasörü oluştu onlarıda program ile tek tek sildim düzeldi.
demekki türkiyede çoğu kişinin silemediği idle buddy virüsünü silme yöntemini bulduğum program hala çalışıyor

sorunu benim attığım programla çözdün dimi üsttede işe yaramadı dedin ama

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
demekki türkiyede çoğu kişinin silemediği idle buddy virüsünü silme yöntemini bulduğum program hala çalışıyor

sorunu benim attığım programla çözdün dimi üsttede işe yaramadı dedin ama
Düzenleme: geri başladı. bu seferde böyle olmaya başladı sildikçe bişeyler ekleniyor. Dosyaların hepsi boş ve 0 byte

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    942.4 KB · Hit: 30
Düzenleme: geri başladı. bu seferde böyle olmaya başladı sildikçe bişeyler ekleniyor. Dosyaların hepsi boş ve 0 byte
kullanıcı klasörünü silsene bi oluyosa 1.5 yıldır pc kullanmadığım için artık fazla anlamıyorum

Top Bottom