OmerGnc1774
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
SSD mi kullanıyorsunuz ve ekran kartınız nedir temiz kurulum yapmanız daha iyi olacaktır eğer SSD var ise.win7 den win10 yapıyorum ve ilerliyen süreçte bu hatı veriyor ?
sistem
işlemci : intel i5 3330
ram 8gb ddr3
hdd kullanıyorum ekran kartı gt 630 2gbSSD mi kullanıyorsunuz ve ekran kartınız nedir temiz kurulum yapmanız daha iyi olacaktır eğer SSD var ise.
HDD ise Windows 8.1 ya da Windows 7 kalmanız daha iyi olacaktır.hdd kullanıyorum ekran kartı gt 630 2gb
haklısınız ama bağzı uygulamalar w10 istiyor ?HDD ise Windows 8.1 ya da Windows 7 kalmanız daha iyi olacaktır.
Doğru o yönden haklısınız ama bilgisayarınız HDD' den dolayı yavaş çalışır.haklısınız ama bağzı uygulamalar w10 istiyor ?
Direk usbden tertemiz yükleyebilirseniz çok daha sağlıklı olur.haklısınız ama bağzı uygulamalar w10 istiyor ?
Hocam bu sorununuzun çözümünü bilmiyorum ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en az 8GB lık bir flash bellek alıp Windows indirme aracını yükleyip rufus ile flash belleğe atıp format atmanız daha iyi olacaktır.bu hatayı çozersek çok daha iyi olur ?
sağolun yardım içinHocam bu sorununuzun çözümünü bilmiyorum ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en az 8GB lık bir flash bellek alıp Windows indirme aracını yükleyip rufus ile flash belleğe atıp format atmanız daha iyi olacaktır.