Neler Yeni

Windowstan Linuxa geçmek mantıklı mı ?

eraybasar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eray
Pek fazla kullanmadığım bir bilgisayarım var bu bilgisayarda fivem , valorant , lol gibi oyunlar oynuyorum (çok arada kullanıyorum bu bilgisayarı) İçinde Gtx 1650 ve i5 9400F var sizce linuxa geçmek mantıklımı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Oyun oynarken sıkıntı yaşarsın bir sürü emülatör kurman gerekiyor fakat arada bir kullanıyorsan kurulabilr.

man a man

80+ Bronze
Bilgisayardan çok anlamıyorsan Linux işkence gibi gelecektir sana. Riot games oyunları çalışmıyor/sorunlu çalışıyor haberin olsun

eraybasar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayardan çok anlamıyorsan Linux işkence gibi gelecektir sana. Riot games oyunları çalışmıyor/sorunlu çalışıyor haberin olsun
Donanımından anlamam ama yazılım tarafında anlarım linux hiç kullanmadım zaten bu eski bilgisayarım bazen kardeşimle birlikte oynamak için kullanıyordum. Linuxa dün geçtim 1 hafta sonra deneyimlerimi aktaracağım.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,479
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Donanımından anlamam ama yazılım tarafında anlarım linux hiç kullanmadım zaten bu eski bilgisayarım bazen kardeşimle birlikte oynamak için kullanıyordum. Linuxa dün geçtim 1 hafta sonra deneyimlerimi aktaracağım.
Hangi linux paylaşımı kurdun?
Oyunlar için Lutris felan kurulur bir yolla halledilir :)

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Qwerty1029384756
Ubuntu deneyeyim dedim canım çıktı. Linuxa bulaşmayı düşünmüyorum şahsen.

Top Bottom