cihanata61
80+
Dahası
KMspico kullan hemen hallolur
OEM keyler yasal fakat bu şekilde dağıtımı yasal değil. Normalde üreticilere veriliyor bunlardan.Oem keylerde, sahte keylerdir. Microsoft Türkiye Distribütör Satış Şefi Koray Yüksel'in de dediği gibi "Zira bu ürün anahtarları, tıpkı şüphe uyandıran fiyatları ve gayriresmi e-posta adreslerinden iletilmeleri kadar yasadışı yollarla ele geçiriliyorlar."
KAYNAK : Webtekno
Ayrıca windows sisteminizde güvenlik zafiyeti bulunmasını istemezsiniz.
Pekala neden 1900 TL değil? Yasal yollarla kaçırıldığı için işte.OEM keyler yasal fakat bu şekilde dağıtımı yasal değil. Normalde üreticilere veriliyor bunlardan.
Merak ettiğim için soruyorum siz 1900 liralık ürün anahtarı mı kullanıyorsunuz?Pekala neden 1900 TL değil? Yasal yollarla kaçırıldığı için işte.
ona o parayı verdıyse zaten burda ne işi varMerak ettiğim için soruyorum siz 1900 liralık ürün anahtarı mı kullanıyorsunuz?
Microsoft çeksin fiyatını 100-150 ye herkes alsın, Mühendislerine de ahım şahım paralar ödemiyor bu aradaona o parayı verdıyse zaten burda ne işi var
Windows kullanmıyorum.Merak ettiğim için soruyorum siz 1900 liralık ürün anahtarı mı kullanıyorsunuz?
O videoyu bende izledim fakat inandırıcı bulmadım. Adam 500-600 liralık lisans yerine 20 liralık oem key alın demesi beklenmez zaten.Oem keylerde, sahte keylerdir. Microsoft Türkiye Distribütör Satış Şefi Koray Yüksel'in de dediği gibi "Zira bu ürün anahtarları, tıpkı şüphe uyandıran fiyatları ve gayriresmi e-posta adreslerinden iletilmeleri kadar yasadışı yollarla ele geçiriliyorlar."
KAYNAK : Webtekno
Ayrıca windows sisteminizde güvenlik zafiyeti bulunmasını istemezsiniz.
Hangi video? Videodan bahsetmiyorum, web sitesinde yazılı olan makaleden-haberden bahsediyorum.O videoyu bende izledim fakat inandırıcı bulmadım. Adam 500-600 liralık lisans yerine 20 liralık oem key alın demesi beklenmez zaten.
Kullandığınızı var sayarsak alırmıydınızWindows kullanmıyorum.