Yüklüyse dursun değiştirmene gerek yokŞu an bilgisayarda XPG S40G 512 GB takılı yüke bindiğinde 50-52 dereceyi geçmiyor, yeni 970 EVO 1TB aldım, 970 EVO'yu M.2 soğutmasına takacağım. S40G de olan Windows'u 970 EVO plusa geçirmeli miyim sizce?
Arada 4-5 saniye pc ağırlaşıyor da ssd yüzünden mi bilmiyorumXpg deki işletim sistemi düzgün hızlı çalışıyorsa dursun bnce. Daha sonra format atmak istediniz de isterseniz samsung a kurarsınız temizce.
Xpg nin ısı değerleri de çok iyi sorun yok.
Hep yapıyorsa win kullanımında ve oyunlarda sık sık, format atmak gerekebilir . Veya windowsun kullanım zamanı (ay olarak) veya diskin doluluk oranı da önemli. Ccleaner gibi programlarla ilk başta tarama yapılıp dosyalar çerezler temizlenebilir. Ücretsiz bir program ilk onu deneyin en kolay yolu o ilk başta.Arada 4-5 saniye pc ağırlaşıyor da ssd yüzünden mi bilmiyorum
Geçen hafta kullanmaya başladım 2 kez oldu 130gb boşHep yapıyorsa win kullanımında ve oyunlarda sık sık, format atmak gerekebilir . Veya windowsun kullanım zamanı (ay olarak) veya diskin doluluk oranı da önemli. Ccleaner gibi programlarla ilk başta tarama yapılıp dosyalar çerezler temizlenebilir. Ücretsiz bir program ilk onu deneyin en kolay yolu o ilk başta.
Birde kullanılan xpg nin sağlık durumu % kaçlarda ? uzun zamandr mı kullanılıyor. Dediğim gibi doluluk oranı da önemli.
Ben sık sık oluyor sandım o diskten olmayabilir 1 haftada 2 kez sık olan bir şey değil çünkü. Farklı bir şeyden oluyordur belki. Dediğim programı bir kullanın siz.Geçen hafta kullanmaya başladım 2 kez oldu 130gb boş