Neler Yeni

Windowsu hangi ssd ye kurmalıyım?

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
bugra
Şu an bilgisayarda XPG S40G 512 GB takılı yüke bindiğinde 50-52 dereceyi geçmiyor, yeni 970 EVO 1TB aldım, 970 EVO'yu M.2 soğutmasına takacağım. S40G de olan Windows'u 970 EVO plusa geçirmeli miyim sizce?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Eren Bilal Cihan
Şu an bilgisayarda XPG S40G 512 GB takılı yüke bindiğinde 50-52 dereceyi geçmiyor, yeni 970 EVO 1TB aldım, 970 EVO'yu M.2 soğutmasına takacağım. S40G de olan Windows'u 970 EVO plusa geçirmeli miyim sizce?
Yüklüyse dursun değiştirmene gerek yok

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Erhan Akçay
Xpg deki işletim sistemi düzgün hızlı çalışıyorsa dursun bnce. Daha sonra format atmak istediniz de isterseniz samsung a kurarsınız temizce.
Xpg nin ısı değerleri de çok iyi sorun yok.

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
bugra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xpg deki işletim sistemi düzgün hızlı çalışıyorsa dursun bnce. Daha sonra format atmak istediniz de isterseniz samsung a kurarsınız temizce.
Xpg nin ısı değerleri de çok iyi sorun yok.
Arada 4-5 saniye pc ağırlaşıyor da ssd yüzünden mi bilmiyorum

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Erhan Akçay
Arada 4-5 saniye pc ağırlaşıyor da ssd yüzünden mi bilmiyorum
Hep yapıyorsa win kullanımında ve oyunlarda sık sık, format atmak gerekebilir . Veya windowsun kullanım zamanı (ay olarak) veya diskin doluluk oranı da önemli. Ccleaner gibi programlarla ilk başta tarama yapılıp dosyalar çerezler temizlenebilir. Ücretsiz bir program ilk onu deneyin en kolay yolu o ilk başta.

Birde kullanılan xpg nin sağlık durumu % kaçlarda ? uzun zamandr mı kullanılıyor. Dediğim gibi doluluk oranı da önemli.

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
bugra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hep yapıyorsa win kullanımında ve oyunlarda sık sık, format atmak gerekebilir . Veya windowsun kullanım zamanı (ay olarak) veya diskin doluluk oranı da önemli. Ccleaner gibi programlarla ilk başta tarama yapılıp dosyalar çerezler temizlenebilir. Ücretsiz bir program ilk onu deneyin en kolay yolu o ilk başta.

Birde kullanılan xpg nin sağlık durumu % kaçlarda ? uzun zamandr mı kullanılıyor. Dediğim gibi doluluk oranı da önemli.
Geçen hafta kullanmaya başladım 2 kez oldu 130gb boş

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Erhan Akçay
Geçen hafta kullanmaya başladım 2 kez oldu 130gb boş
Ben sık sık oluyor sandım o diskten olmayabilir 1 haftada 2 kez sık olan bir şey değil çünkü. Farklı bir şeyden oluyordur belki. Dediğim programı bir kullanın siz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,680
Üyeler
162,716
Son üye
ibrahimakyol
Top Bottom