Neler Yeni

Windowsu Manuel Olarak taşısam sorun olur mu ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Yeni ssd aldımda C yi ssd ye taşımak istiyorum fakat ben önceden tek harddisk kullanıyordum ve bunu c ve d olmak üzere iki birime bölmüştüm disk kopyalama programı direk her şeyi kopyalıyor disk ayrımı yapmadan ondan dolayı c deki bütün dosyları CTRL+C yapıp ssdye taşısam sorun olur mu ?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
ibrahim can
Yeni ssd aldımda C yi ssd ye taşımak istiyorum fakat ben önceden tek harddisk kullanıyordum ve bunu c ve d olmak üzere iki birime bölmüştüm disk kopyalama programı direk her şeyi kopyalıyor disk ayrımı yapmadan ondan dolayı c deki bütün dosyları CTRL+C yapıp ssdye taşısam sorun olur mu ?
knk senin amd yazılımı gitmemişmiydi yanlış hatırlıyoda olabilirim

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
ibrahim can

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
ibrahim can

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
Olur çünkü hem bazı sistem dosyalarını değiştirmeni windows izin vermez hemde kayıt defterindeki yollar programların hizmetlerin yolları vs şu anda kurulu olan diske bağlı o yüzden windowsu yeni diske formatla kurabilirsin sadece

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Manuel taşıma diye bir şey yok.

Top Bottom