Neler Yeni

windowsu nasıl pro versiyona çevirebilirim

aLoNeDarK33

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar şuanda win 10 home sahibiyim ama hyper-v kullanmak istiyorum ve sadece pro sürümünde kullanılabiliyormuş bende internette ürün anahtarı buldum ve yükseltme kısmına girdiğimde anahtarı kabul ediyor ama yükseltme sırasında dosyalarda bi bozulma yada değişiklik olurmu yada pro versiyonun home sürümünden boyut olarak bi farkı varmı ? (işletim sistemi c diskimde kurulu ve son 20gb alanım kaldı)
1675946483194.png

işaretlediğim keyi kullandığımda yükseltme yapılıcak diyor ama bu keyi nasıl kabul ediyor bilmiyorum
(zaten şuanki home sürümüde lisanslı değil)
1675946277043.png

Son düzenleme:

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Korsan ürünlere destek vermeyin. Orijinalini satın alın. E-ticaret sitelerinde ucuza bulunuyor keyler. Sürüm yükseltince dosya kaybolmaz, sadece ek özellikler açılacağı için indirme yapıp onları kurar, yeniden başlattığınızda aktif olur.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Ahmet
Normal de herhangi bir silme işlemi olmaz hocam ama bence siz ne olur olmaz öndemli resimlerinizi dosylasınızı yedekleyin isterseniz. Ama olmaz %99

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
20 GB kullanacağını hiç zannetmiyorum kurabilirsiniz.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korsan ürünlere destek vermeyin. Orijinalini satın alın. E-ticaret sitelerinde ucuza bulunuyor keyler. Sürüm yükseltince dosya kaybolmaz, sadece ek özellikler açılacağı için indirme yapıp onları kurar, yeniden başlattığınızda aktif olur.
hocam peki bu keylerin çalışma sebebi nedir bi bilginiz varmı ? çünkü girdiğim zaman yükseltme için çalışıyor

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,575
İsim
uwu
anlık rdr2 nin 1150tlcik olduğu aklına gelmiştir ve yıllardır gta 6 bekleyenler !!! böyle ekonomin ................................

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,376
Üyeler
165,975
Son üye
naızerov
Top Bottom