Neler Yeni

Windows'u nereye kurmalıyım?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bitirdiğim oyunları sil mesela veya 2 3 oyun yükle bitirdikce sil hem oyun zevkin de bir oyuna odaklanır daha serin bitirirsin daha faydalı olur her açıdan ;)
Benzer bir şey yapıyorum da 11,5 Mbps indirme olunca biraz zor oluyor. O yüzden depolama birimi dolu duruyor genelde. Bitirdikçe silip yerine hemen yenisini yavaş yavaş indiriyor. Bir oyun 100 GB olunca 2-3 gün sürüyor, bilgisayarı kullanmadığım zamanlarda iniyor.

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
M.2 SSDye kurman daha iyi olur.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,379
İsim
Bilal Tepe
Benzer bir şey yapıyorum da 11,5 Mbps indirme olunca biraz zor oluyor. O yüzden depolama birimi dolu duruyor genelde. Bitirdikçe silip yerine hemen yenisini yavaş yavaş indiriyor. Bir oyun 100 GB olunca 2-3 gün sürüyor, bilgisayarı kullanmadığım zamanlarda iniyor.
5mb indirmem var aşırı memnunum çokta hızlı indiriyo 😂 ben eskiden full ayarda oynayamadım oyunları oynuyorum mesela NFS undercover olsun cod mw4 olsun

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Hani adamın oyunları toplam 500gb falansa bunu bilemeyiz benim demek istediğim adam sadece windows kurarak yorulmazmı diyor bende dedimki sadece windowsla dolmaz ve yorulmaz ama oyunları kurarsa yer git gide dolar zaten boşuna bunun tartışmasını yapmaya gerek yok.
Yok hocam tartışmasını yapmıyoruz da, doldurmadan da oyunları da yükleyebilir. Tam kapasite doldurması şart değil benim gibi ;)
M2'ye kurmalı tabii ki Windows'u.

Top Bottom