Yeni de, tek disk istiyorsan bir şey yazmadan oluştura bas o diske tıkla ilerle de. 2 tane disk istiyorsan yedek olsun diye yarısını yaz toplam boyutun.Alıntıyı görüntülebu ekranda kaldım hangi yolu ve nasıl yapmalıyım bilen var mı acaba? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler
Yeni de, tek disk istiyorsan bir şey yazmadan oluştura bas o diske tıkla ilerle de. 2 tane disk istiyorsan yedek olsun diye yarısını yaz toplam boyutun.
diğerleri mb ama tüm boyutu yaptıysan evet doğru.Alıntıyı görüntüle
Yeni diyip ilerledim ve böyle oldu. doğru değil mi
Doğru. Şimdi bölüm 3 yazana bas ve biçimlendir de. Ardından ileri tuşuna bas.Alıntıyı görüntüle
Yeni diyip ilerledim ve böyle oldu. doğru değil mi
Doğru yaptığı anlaşılıyor zaten.diğerleri mb ama tüm boyutu yaptıysan evet doğru.
Arkadaş yeni oluşturdu yalnız biçimlendirmesi zorunlu değil.Doğru. Şimdi bölüm 3 yazana bas ve biçimlendir de. Ardından ileri tuşuna bas.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru yaptığı anlaşılıyor zaten.
Hayır, biçimlendirme yapması gerek. Yapmadan da olur ama yaparsa daha iyi olur.Arkadaş yeni oluşturdu yalnız biçimlendirmesi zorunlu değil.
Doğru. Şimdi bölüm 3 yazana bas ve biçimlendir de. Ardından ileri tuşuna bas.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru yaptığı anlaşılıyor zaten.
Sağolun teşekkür ederim hallettim siz ve şans burda'nın dediği gibiArkadaş yeni oluşturdu yalnız biçimlendirmesi zorunlu değil.
Evet yapmışsınız. Size yardımcı en iyi yardımcı olan kişinin mesajını en iyi cevap olarak raporlayabilirsiniz isterseniz.Alıntıyı görüntüle
Hallettim sanırım. Çok teşekkür ederim yardımınız için sağolun
Evet ama yeni oluşturduğundan gerek olduğunu düşünmüyorum.Hayır, biçimlendirme yapması gerek. Yapmadan da olur ama yaparsa daha iyi olur.