Hangi oyunda kaç FPS artış sağladı? ne kadar sürede açılıyor?Uzun süredir kullanıyorum şu anlık bir problemi yok. Sürümün adı ''Ghost Modu'' değil, Windows 10 Superlite. RAM kullanımı ve Windows'un kullandığı alan normal Windows 10'a göre daha az.
FPS artışı o kadar fazla sağlamadı en fazla 5-10 artmıştır fakat gündelik kullanımlar için gerçekten bilgisayar çok rahatladı, boşta RAM kullanımı 1.1 GB. Eğer 2 GB bir bilgisayarın varsa UnifyOS kullanabilirsin. Ben de SSD olduğu için birazcık hız arttı fakat RAM kullanımı fazla düştü, eğer sen HDD olan bir Windows 10 ile yaparsan fazla hızlanır.Biz bunu 2GB RAM bulunan bir sisteme kursak RAM kullanımı azalacağı için Valorant oynamak mümkün olur mu sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi oyunda kaç FPS artış sağladı? ne kadar sürede açılıyor?
UnifyOS ne olduyor? bu da mı windows 10 üzerine yazılmış bir şey mi?FPS artışı o kadar fazla sağlamadı en fazla 5-10 artmıştır fakat gündelik kullanımlar için gerçekten bilgisayar çok rahatladı, boşta RAM kullanımı 1.1 GB. Eğer 2 GB bir bilgisayarın varsa UnifyOS kullanabilirsin. Ben de SSD olduğu için birazcık hız arttı fakat RAM kullanımı fazla düştü, eğer sen HDD olan bir Windows 10 ile yaparsan fazla hızlanır.
UnifyOS, 8.1 tabanlı. VirtuaBox'ta boşta 650 MB harcıyor ve tabii ki bu sürüme göre daha hafif.UnifyOS ne olduyor? bu da mı windows 10 üzerine yazılmış bir şey mi?
Valorant oynamamızı sağlar mı?UnifyOS, 8.1 tabanlı. VirtuaBox'ta boşta 650 MB harcıyor ve tabii ki bu sürüme göre daha hafif.
Onun hakkında bir fikrim yok, fakat oyun testlerine bakabilirsin ama öyle büyük bir performans artışı yok. Yabancıların ''Valorant Ultra Low Graphics'' videolarını izle, dün 20 FPS alırken artık 60 sabit alıyorum.Valorant oynamamızı sağlar mı?
ben denemedimBiz bunu 2GB RAM bulunan bir sisteme kursak RAM kullanımı azalacağı için Valorant oynamak mümkün olur mu sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi oyunda kaç FPS artış sağladı? ne kadar sürede açılıyor?
güzel mi güvenlik açığı yok muUzun süredir kullanıyorum şu anlık bir problemi yok. Sürümün adı ''Ghost Modu'' değil, Windows 10 Superlite. RAM kullanımı ve Windows'un kullandığı alan normal Windows 10'a göre daha az.
Custom iso yapmak çok zor bir şey değil, NLite ile yapılabiliyor fakat yine de emek isteyen bir şey.2 3 sendır windows lite verısoyonlar kullanıyorum kafadan bence 2gb ram tasarafu oldu 64bıtde 32 de bıraz daha fazla cpu kullanımı dusuypr ıslemcıden ıslemcıye de degısıyor gereksız hızmetler kapatıyor wındows defender, telemetry, cortana, magaza, metro uygulamaları, onedrive, kalıte guncellemlerı kapalı gelıyor bunu normal wındows da tamemem kapatamıyorsunuz dism++ da anca yapılabılıyor bazıları guvenlık guncellemlerı kapatmıyor sadece o guncelleme alıyor bazıları komple ugrasmak gerekıyor cogunda problemler cıkabılıyor bı uygulama ındırırken ben bazılarında epıc games ve bırkac uygulama ındıremedım bıldıgım bı forum var bu wındows modıfye uzerıne baya prof ınsanlar var bıraz arastırırsanız bulabılırsınız