Neler Yeni

Wİndowsun ghost modu güvenilir mi

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
bu videoyu izledim de bana güvenilir gelmedi sizce güvenilir mi

Syphex

80+
Uzun süredir kullanıyorum şu anlık bir problemi yok. Sürümün adı ''Ghost Modu'' değil, Windows 10 Superlite. RAM kullanımı ve Windows'un kullandığı alan normal Windows 10'a göre daha az.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Biz bunu 2GB RAM bulunan bir sisteme kursak RAM kullanımı azalacağı için Valorant oynamak mümkün olur mu sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun süredir kullanıyorum şu anlık bir problemi yok. Sürümün adı ''Ghost Modu'' değil, Windows 10 Superlite. RAM kullanımı ve Windows'un kullandığı alan normal Windows 10'a göre daha az.
Hangi oyunda kaç FPS artış sağladı? ne kadar sürede açılıyor?

Syphex

80+
Biz bunu 2GB RAM bulunan bir sisteme kursak RAM kullanımı azalacağı için Valorant oynamak mümkün olur mu sizce?

FPS artışı o kadar fazla sağlamadı en fazla 5-10 artmıştır fakat gündelik kullanımlar için gerçekten bilgisayar çok rahatladı, boşta RAM kullanımı 1.1 GB. Eğer 2 GB bir bilgisayarın varsa UnifyOS kullanabilirsin. Ben de SSD olduğu için birazcık hız arttı fakat RAM kullanımı fazla düştü, eğer sen HDD olan bir Windows 10 ile yaparsan fazla hızlanır.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
FPS artışı o kadar fazla sağlamadı en fazla 5-10 artmıştır fakat gündelik kullanımlar için gerçekten bilgisayar çok rahatladı, boşta RAM kullanımı 1.1 GB. Eğer 2 GB bir bilgisayarın varsa UnifyOS kullanabilirsin. Ben de SSD olduğu için birazcık hız arttı fakat RAM kullanımı fazla düştü, eğer sen HDD olan bir Windows 10 ile yaparsan fazla hızlanır.
UnifyOS ne olduyor? bu da mı windows 10 üzerine yazılmış bir şey mi?

Syphex

80+
UnifyOS ne olduyor? bu da mı windows 10 üzerine yazılmış bir şey mi?
UnifyOS, 8.1 tabanlı. VirtuaBox'ta boşta 650 MB harcıyor ve tabii ki bu sürüme göre daha hafif.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Syphex

80+
Valorant oynamamızı sağlar mı?
Onun hakkında bir fikrim yok, fakat oyun testlerine bakabilirsin ama öyle büyük bir performans artışı yok. Yabancıların ''Valorant Ultra Low Graphics'' videolarını izle, dün 20 FPS alırken artık 60 sabit alıyorum.

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ben denemedim

güzel mi güvenlik açığı yok mu

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Beyler bunun güvenlik açığı olup olmadığını nereden bileceğiz nasıl güvenelim?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
2 3 sendır windows lite verısoyonlar kullanıyorum kafadan bence 2gb ram tasarafu oldu 64bıtde 32 de bıraz daha fazla cpu kullanımı dusuypr ıslemcıden ıslemcıye de degısıyor gereksız hızmetler kapatıyor wındows defender, telemetry, cortana, magaza, metro uygulamaları, onedrive, kalıte guncellemlerı kapalı gelıyor bunu normal wındows da tamemem kapatamıyorsunuz dism++ da anca yapılabılıyor bazıları guvenlık guncellemlerı kapatmıyor sadece o guncelleme alıyor bazıları komple ugrasmak gerekıyor cogunda problemler cıkabılıyor bı uygulama ındırırken ben bazılarında epıc games ve bırkac uygulama ındıremedım bıldıgım bı forum var bu wındows modıfye uzerıne baya prof ınsanlar var bıraz arastırırsanız bulabılırsınız

Syphex

80+
2 3 sendır windows lite verısoyonlar kullanıyorum kafadan bence 2gb ram tasarafu oldu 64bıtde 32 de bıraz daha fazla cpu kullanımı dusuypr ıslemcıden ıslemcıye de degısıyor gereksız hızmetler kapatıyor wındows defender, telemetry, cortana, magaza, metro uygulamaları, onedrive, kalıte guncellemlerı kapalı gelıyor bunu normal wındows da tamemem kapatamıyorsunuz dism++ da anca yapılabılıyor bazıları guvenlık guncellemlerı kapatmıyor sadece o guncelleme alıyor bazıları komple ugrasmak gerekıyor cogunda problemler cıkabılıyor bı uygulama ındırırken ben bazılarında epıc games ve bırkac uygulama ındıremedım bıldıgım bı forum var bu wındows modıfye uzerıne baya prof ınsanlar var bıraz arastırırsanız bulabılırsınız
Custom iso yapmak çok zor bir şey değil, NLite ile yapılabiliyor fakat yine de emek isteyen bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,799
Üyeler
161,143
Son üye
ArdaKala
Top Bottom