Geri gel güvenlik ve bakım ayarlarını değiştir de orada Windows etkinleştirme diye yazması lazım onun tikini kaldır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaldırdın mı? @kandes22 @daymoon07
Geri gel güvenlik ve bakım ayarlarını değiştir de orada Windows etkinleştirme diye yazması lazım onun tikini kaldır.
Alıntıyı görüntüle
Tike basılmıyor pasif şu an o seçenek. Onu nasıl yapacağız başkan?Geri gel güvenlik ve bakım ayarlarını değiştir de orada Windows etkinleştirme diye yazması lazım onun tikini kaldır.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Güvenlik ve bakım ekranına geri gel sonra güvenlik ve bakım ayarlarını değiştir de oradan Windows etkinleştirme yazan yerin tikini kaldır.Nereye gireyim?
Geri gel nasıl bir tarif etme şekli la?
Güvenlik ve bakım ekranına geri gel sonra güvenlik ve bakım ayarlarını değiştir de oradan Windows etkinleştirme yazan yerin tikini kaldır.
Seni kibarca ikaz ediyorum lütfen bana ''lan'' diye hitab etme.
Kandesciğim maalesef benim bu konu hakkında ki bilgim bu kadar elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.
Lan Kandes maalesef benim bu konu hakkında ki bilgim bu kadar elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.
Güzel fake'ledin.
Güzel fake'ledin.
Bana bu tip şeyleri yediremezsin.Bir keresinde bir arkadaş saçma bir yazı yazmıştı.
Ben de yazdığının aynısı kopyala yapıştır yapıp yazdım.
Arkadaş ''neden aynı şeyi yazdın?'' diye sordu, sonra hemen mesajı editleyip ''Yoo yazmadım'' dedim.
Arkadaş bana ''Pardon, bende yanlış gözükmüş o zaman'' demişti, halen aklıma geldikçe gülerim.
Lan beni dinle
Ben de yazdığının aynısı kopyala yapıştır yapıp yazdım.
Arkadaş ''neden aynı şeyi yazdın?'' diye sordu, sonra hemen mesajı editleyip ''Yoo yazmadım'' dedim.
Ayıp ediyorsun.
Bana bu tip şeyleri yediremezsin.
Uğraşmak istemedim.Bari düzgün yapsaydın