Wircher 3 nasıl level kasılır

mifdal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
Şuan velendayım gördüğüm her yan görevi yapıyorum yine level anlayamıyorum 5.seviyetim en baştan beri tüm görevleri yapmaya çalışıyorum

Ana görevlerdeki seviyenin üstünde olup onları da yap sırayla. Bunlar çok iyi xp veriyor.

Şuan velendayım gördüğüm her yan görevi yapıyorum yine level anlayamıyorum 5.seviyetim en baştan beri tüm görevleri yapmaya çalışıyorum
Canavar kesmekde az da olsa xp kazandırıyor ama düşük levelde ana görevleri takip et oyunun başında hemen level kasmak istiyor insan hikayeye odaklanırsan yağ gibi akıp gidicek oyun zaten levelmiş xpmiş aklına gelmiyicek

ilk başladığında xp çok önemli gibi gözüküyor ama oynadıkça aslında pek bir önemi yok

Acele etme yavaş oyna Oyunun küçük görevleri bile çok iyi bol bol kontrat yap efsunger tehcizatı kovala

Acele etme yavaş oyna Oyunun küçük görevleri bile çok iyi bol bol kontrat yap efsunger tehcizatı kovala
İşte öyle de görev bulamıyorum ki hepsi seviyemin üstünde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Vesemir

Witcher 3 te fsr 4.0 desteği varmı bilen varmı ?

Oturup xp kasmaya hiç uğraşma yan görev yap biterse de ana görevden devam , ama ana görev senden bir iki level yüksek olursa daha zevkli olur en kötü senle aynı level kalsın

kontartta yap yan gorevlerdende ana gorevleride ustune koyarak git zevkini cikara cikara oyna kasilir bi sure sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,518
Üyeler
186,633
Son üye
reduciahn
Geri