Neler Yeni

Wireless %65 ve üstü mekanik klavye önerisi

egemeen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Egemen Yiğit Şahin
Bütçe
4000
Merhaba Wireless klavye arayışı içerisindeyim. Mekanik ve beyaz renk önceliğim var. Yazılım anlamında ve kalite anlamında üzmeyecek klavye önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca buraya yazmadan önce birkaç araştırma yaptım çok bir şey bulamadım fakat Wireless olmasa da Wraith W75 çok hoşuma gitti fakat tek eksisi Wireless değil, bu klavyeye benzeyen ve aynı özelliklere sahip klavye var mıdır acaba?

Loki_0

80+ Bronze
Merhaba Wireless klavye arayışı içerisindeyim. Mekanik ve beyaz renk önceliğim var. Yazılım anlamında ve kalite anlamında üzmeyecek klavye önerilerinizi bekliyorum.

Bazı tam boyut olan klavyeler de var ama tam beyaz değiller ve yazılımları akko kadar iyi değil. Yine de isterirseniz gösteririm.

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
oguz
rog falchion

egemeen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Egemen Yiğit Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bazı tam boyut olan klavyeler de var ama tam beyaz değiller ve yazılımları akko kadar iyi değil. Yine de isterirseniz gösteririm.
İnceledim güzele benziyorlar fakat gasket mount ve rapid trigger özellik barındırmasını da istiyorum bu özelliklere sahip bildiğiniz klavye var mı

Loki_0

80+ Bronze
İnceledim güzele benziyorlar fakat gasket mount ve rapid trigger özellik barındırmasını da istiyorum bu özelliklere sahip bildiğiniz klavye var mı
Öncelikle attığım klavyeler gasket mount zaten, yazdığınız iki özelliği beraber bulunduran sadece w75 var bu bütçede.

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Erdem
Ayrıca buraya yazmadan önce birkaç araştırma yaptım çok bir şey bulamadım fakat Wireless olmasa da Wraith W75 çok hoşuma gitti fakat tek eksisi Wireless değil, bu klavyeye benzeyen ve aynı özelliklere sahip klavye var mıdır acaba?
5075B alın geçin ben çok memnun um

egemeen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Egemen Yiğit Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle attığım klavyeler gasket mount zaten, yazdığınız iki özelliği beraber bulunduran sadece w75 var bu bütçede.
Peki W75'mi yoksa 5075B Plus Air mi ikisi arasında kaldım

Loki_0

80+ Bronze
Peki W75'mi yoksa 5075B Plus Air mi ikisi arasında kaldım
Yani ikisi farklı tür, biri manyetik biri mekanik.
Manyetik switchin özellikleri işinize yarayacaksa alabilirsiniz. Yok çok işime yaramaz diyorsanız 5075 daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,741
Üyeler
171,800
Son üye
Altay64
Top Bottom