Neler Yeni

Yardım wireless adaptör almalı mıyım? lütfennn yardımmm

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
hamza kars
şuan malesef internete ethernet kablo ile bağlanamıyorum, o yüzden telefondaki wifiye usb bağlantısı ile bilgisayara bağlıyorum.
bunun sonucunda pingim harbiden hiç inmiyor, wireless adaptör alırsam ping düşermi ?
umarum anlamışsınızdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Modeminizle aranızdaki mesafeyi kısaltmadığınız sürece, kablosuz bağlantılarda ping düşüremezsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
hamza kars
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kimse anlamadı mı ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modeminizle aranızdaki mesafeyi kısaltmadığınız sürece, kablosuz bağlantılarda ping düşüremezsiniz.
ama usb bağlantısında harbiden saçma bi ping var 13k gördüm geçen lol'de
adaptör birazcık olsa daha iydir demi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
kimse anlamadı mı ya?

ama usb bağlantısında harbiden saçma bi ping var 13k gördüm geçen lol'de
adaptör birazcık olsa daha iydir demi?
Valla dostum wifi adaptörü satın almak genelde iade ile sonuçlanır. Arada kaç duvar var? Duvarların kalınlıkları nedir? Oturduğunuz bina kaç yaşında? Ne kadar kuvvetli bir adaptör gerekir? Bunları bilmeden paldır küldür gidip üzerinde kürdan gibi 2 tane anten olan aletler satın alınır ve genelde dediğim gibi iade ile sonuçlanır...

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Valla dostum wifi adaptörü satın almak genelde iade ile sonuçlanır. Arada kaç duvar var? Duvarların kalınlıkları nedir? Oturduğunuz bina kaç yaşında? Ne kadar kuvvetli bir adaptör gerekir? Bunları bilmeden paldır küldür gidip üzerinde kürdan gibi 2 tane anten olan aletler satın alınır ve genelde dediğim gibi iade ile sonuçlanır...
Hocam bana da lazım sistem için 1 ay beni idare etmeli normalde ps4ten 50-60ping alıyorum acaba bunlar da aynı performansı verir mi dowloand uploadım düşer mi?

Ekler

• DFEE89B3-F30E-4C7F-8AF2-FD242C438D97.jpeg
    DFEE89B3-F30E-4C7F-8AF2-FD242C438D97.jpeg
    126.3 KB · Hit: 44
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
hamza kars
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi kat var, modem direk üst katta tepemde yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
bi kat var, modem direk üst katta tepemde yani
Hocam aynı evde odadan odaya sinyal aktarmak başka, bir evden bir eve sinyal aktarmak başka. Sizin durumunuz farklıymış, ben aynı evden bahsediyorsunuz sandım. Ama aklınızda bulunsun, evinizin zemini, odalarınızın duvarlarından daha kalındır. Evinize 4903485 kişi misafirliğe geldiği zaman bir anda cümbür cemaat alt komşunun evine düşmeyin diye. :)

Hocam bana da lazım sistem için 1 ay beni idare etmeli normalde ps4ten 50-60ping alıyorum acaba bunlar da aynı performansı verir mi dowloand uploadım düşer mi?
Marka model hiç bilmiyorum hocam, bahsettiğim iade senaryosu yaşansın istemem. :)

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Hocam aynı evde odadan odaya sinyal aktarmak başka, bir evden bir eve sinyal aktarmak başka. Sizin durumunuz farklıymış, ben aynı evden bahsediyorsunuz sandım. Ama aklınızda bulunsun, evinizin zemini, odalarınızın duvarlarından daha kalındır. Evinize 4903485 kişi misafirliğe geldiği zaman bir anda cümbür cemaat alt komşunun evine düşmeyin diye. :)

Marka model hiç bilmiyorum hocam, bahsettiğim iade senaryosu yaşansın istemem. :)
:) hepsi aşağı yukarı aynımdır hocam ya beni götürse yeter.dowloand upload da önemli değil gece yaparız bişeyler de ping ping ping

Top Bottom