Neler Yeni

Wireless Kulaklık Alınır mı?

Dippy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yaman YILMAZ
Merhaba aramızda wireless ve kablolu kulaklık deneyimlemiş arkadaşların yardımına ihtiyacım var kulaklık almak istiyorum ama arada 1200 lira gibi fiyat farkı var önceden kablolu kulaklık kullanırken kablo etrafa takıldığı için kulaklık bozulmuştu wireless Kulaklıklar rahatlık anlamında nasıldır aradaki farka değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Halil Çam
Merhaba aramızda wireless ve kablolu kulaklık deneyimlemiş arkadaşların yardımına ihtiyacım var kulaklık almak istiyorum ama arada 1200 lira gibi fiyat farkı var önceden kablolu kulaklık kullanırken kablo etrafa takıldığı için kulaklık bozulmuştu wireless Kulaklıklar rahatlık anlamında nasıldır aradaki farka değer mi?
2.4 ghz gibi bağlantılarla kullanılabilen bir kulaklık alıcaksan kesinlikle tavsiye ederim alışınca kablolu kullanamazsın

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,543
İsim
Yunus Şahin
Tertemiz mis gibi ortam. Karman Çorman etmiyor ortalığı. 👌

IMG_4347.jpeg

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,298
İsim
Emir
Wireles mouse-klavye ve kulaklık kullanan birisi olarak en önemlisi kulaklık.Fiyatını hak ediyor.Hangi kulaklığı alacaksınız

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,298
İsim
Emir

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,403
İsim
Berk
bütçe problem değilse ve acaba diye ön yargınız varsa kesinlikle kablosuz alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim AKIN
Hs80 güzel kulaklık fakat wireless modeli yerine max alınmalı fakat maxin fiyatı da şu an uçmuş.
bugun bozuldu kulakligim ve ilk baktigim hs80 max oldu ama fiyati ucmus gercekten. o parayi veremem ama bekleyemem de. ne yapmaliyim kararsiz kaldim

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,543
İsim
Yunus Şahin
Kol nedir kral monitör kolu

Top Bottom