Neler Yeni

Wireless Kulaklık Alınır mı?

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Kangal Kangaoğlu
Merhaba aramızda wireless ve kablolu kulaklık deneyimlemiş arkadaşların yardımına ihtiyacım var kulaklık almak istiyorum ama arada 1200 lira gibi fiyat farkı var önceden kablolu kulaklık kullanırken kablo etrafa takıldığı için kulaklık bozulmuştu wireless Kulaklıklar rahatlık anlamında nasıldır aradaki farka değer mi?
Kardeşim şöyle söyleyeyim, mesela cs oynarken öldüğüm zaman rahat rahat mutfağa çay doldurmaya gidebiliyorum. Oyun sırasında evin içinde acaba oyun başladı mı derdi olmadan rahat rahat gezebiliyorum. İnsanın yaşam konforunu arttırıyor.

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
msbsb
Merhaba aramızda wireless ve kablolu kulaklık deneyimlemiş arkadaşların yardımına ihtiyacım var kulaklık almak istiyorum ama arada 1200 lira gibi fiyat farkı var önceden kablolu kulaklık kullanırken kablo etrafa takıldığı için kulaklık bozulmuştu wireless Kulaklıklar rahatlık anlamında nasıldır aradaki farka değer mi?
bende barracuda x 2022 modeli var çok memnunum indirime girerse düşünebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende barracuda x 2022 modeli var çok memnunum indirime girerse düşünebilirsin
+ olarak thx diye bişey var 10 dolar onu alıyosun 7.1 in 10 gömlek üstü çok iyi bişey almayı düşünüyorum bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,476
Üyeler
167,661
Son üye
Terutka
Top Bottom