Neler Yeni

Yardım Wireless kulaklık önerisi

envoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah
Bütçe
1100
Wireless kulaklık almak istiyorum baktığım kadarıyla arctis 1 wireless güzel genellikle evde bazense dışarıda müzik dinleyeceğim benim gördüğüm kadarıyla arctis 1 wireless güzel bir seçenek kullanan birisinden birde nasıl bir kulaklık onu merak ettim veya başka önerileriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. Teşekkür ederim:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Buğra Bozlak
Pedleri çok rahat mikrofon kalitesi ortalama

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Wireless kulaklık almak istiyorum baktığım kadarıyla arctis 1 wireless güzel genellikle evde bazense dışarıda müzik dinleyeceğim benim gördüğüm kadarıyla arctis 1 wireless güzel bir seçenek kullanan birisinden birde nasıl bir kulaklık onu merak ettim veya başka önerileriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. Teşekkür ederim:)
Dışarıda da takacaksan arctis 1 güzel bi seçenek. Fakat sadece müzik dinleyeceksen bluetoothlu müzik dinlemek için kulaklık alsan daha iyi olmaz mı ses kalitesi açısından

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
G435'i indirimlerden 1100-1200'e alırsın. Dışarıda da kullanacaksan en mantıklısı G435. 170GR sadece ve Bluetooth da var.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,478
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
O fiyata arctis 1 wireless mı var hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,768
Üyeler
164,904
Son üye
Yunax
Top Bottom