Yardım Wireless kulaklık önerisi

envoul

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1100
Wireless kulaklık almak istiyorum baktığım kadarıyla arctis 1 wireless güzel genellikle evde bazense dışarıda müzik dinleyeceğim benim gördüğüm kadarıyla arctis 1 wireless güzel bir seçenek kullanan birisinden birde nasıl bir kulaklık onu merak ettim veya başka önerileriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. Teşekkür ederim:)

Wireless kulaklık almak istiyorum baktığım kadarıyla arctis 1 wireless güzel genellikle evde bazense dışarıda müzik dinleyeceğim benim gördüğüm kadarıyla arctis 1 wireless güzel bir seçenek kullanan birisinden birde nasıl bir kulaklık onu merak ettim veya başka önerileriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. Teşekkür ederim:)
Dışarıda da takacaksan arctis 1 güzel bi seçenek. Fakat sadece müzik dinleyeceksen bluetoothlu müzik dinlemek için kulaklık alsan daha iyi olmaz mı ses kalitesi açısından

G435'i indirimlerden 1100-1200'e alırsın. Dışarıda da kullanacaksan en mantıklısı G435. 170GR sadece ve Bluetooth da var.

O fiyata arctis 1 wireless mı var hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,114
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo
Geri