Corsair Void Elite RGB CA-9011202-EU Wireless Gaming Kulaklık Fiyatları (cimri.com) indirime giriyor diye biliyorum.Beklerseniz alabilirsiniz.600 TL ve altı wireless kulaklık arıyorum ışığı önemli değil mikrofonu ve sesi idare eder olsun yeter yardımcı olursanız sevinirim.
1.300 den 600 e indirim olmaz.Corsair Void Elite RGB CA-9011202-EU Wireless Gaming Kulaklık Fiyatları (cimri.com) indirime giriyor diye biliyorum.Beklerseniz alabilirsiniz.
biryerde görmüştüm önceden ama tekrardan bakayımBu ikisine bakabilirsiniz.
Rampage FURY X 7.1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage FURY X 7.1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.comRampage Freedom RM-W2 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Freedom RM-W2 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage Freedom RM-W2 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
1.300 den 600 e indirim olmaz.
Belki de bu model değildir ama corsair olduğunu hatırlıyorumBu ikisine bakabilirsiniz.
Rampage FURY X 7.1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage FURY X 7.1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.comRampage Freedom RM-W2 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Freedom RM-W2 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage Freedom RM-W2 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
1.300 den 600 e indirim olmaz.