Neler Yeni

Wireless Kulaklık Tavsiyesi

Yukor777

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza
Geçen gün 3500TL ye Hyperx Cloud 3 Wireless modelini satın aldım , kargo geldi fakat daha açıp kullanmadım. İndirime girmişken almıştım forumlara baktım bazı kişiler kalitesini beğenmediklerini söylüyorlar. Hardcore fps oyuncusu değilim ama sürekli fps oyunları oynarım. Müzik arada dinlerim ses kalitesinin çok üst düzey olması benim için çok önemli değil. Konforu önemsiyorum o nedenle pedler biraz soru işareti oluşturuyor. Razer Blackshark V2 Pro deneyimleme fırsatım olmuştu fakat beğenmedim konforsuz bi hissiyatı vardı o nedenle Razer ürünlerine pek sıcak bakmıyorum.

Baktığım bazı modeller:
HS80
Hs80 RGB modelinde 20 saatlik pil ömrü olduğu için önermeyenler var fakat aktif kullandığım kulaklık Asus Tuf H1 Wireless'ın bilgilerinde 15 saat pil ömrü var yazıyor yeterli oluyor benim için arada sarj etmeyi unutursam kablolu kullanmak zorunda kalıyorum fakat çok problem olmuyor 20 saatlik pil ömrü o yüzden yeterli gibi geliyor.

Ss Nova5
Bu model hakkında pek bilgim yok fakat önerenler vardı Steelseries'in çok fazla modelini gördüm hangisinin daha iyi olduğuyla ilgili bilgim yok.

G ProX
Bu model hakkında da pek bilgim yok fakat Gpx Superlight 2 mouse ile aynı yazılımı kullanıyor kalitesi de iyiyse düşünülebilecek bi model gibi duruyor.

Bütçemi 5-6k civarlarına kadar çıkartabilirim , bu fiyatlara önerdiğiniz aradaki 2-3 k farka değer dediğiniz kulaklık modelleri var mı yoksa Cloud 3 yeterli bir kulaklık mı?

Son düzenleme:

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
alp
Delta s wireless bakabilirsiniz

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Doğukan
c3 gayet yeterli bir kulaklık eq ayarları yapınca dahada iyi bir hale geliyor pedleride gayet rahat bu arada yazın bile herhangi bir terleme yaşatmadı bana

Yukor777

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka tavsiyesi olan arkadaşlar var mı?

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Semih
Başka tavsiyesi olan arkadaşlar var mı?
Arctis 7+ kullanıyorum. Çok memnunum. Kulaklık kumaş ped , hafif ve rahat. Müzik konusunda beni tatmin etti. Oyun konusunda orta düzey çok iyi değil. Genel olarak ben aldığıma çok memnunum. Tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,774
Üyeler
161,910
Son üye
Eg3y06