Wireless mouse arıyorum. bütçe 1500-2000

kepenss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
521
Bütçe
2000
Wireless mouse arıyorum bütçe 1500-2000. Mouse'lar ile pek aram yok o yüzden bilmiyorum. yardıma ihtiyacım var.
Neden o mouse, ne özelliklere dikkat edilmeli ?

Wireless mouse arıyorum bütçe 1500-2000. Mouse'lar ile pek aram yok o yüzden bilmiyorum. yardıma ihtiyacım var.
Neden o mouse, ne özelliklere dikkat edilmeli ?
Razer Cobra Pro bulursun o fiyata sarı sitede. El küçük ise tadından yenmez.

Mouse alırken nelere dikkat edilmeli:
- En önemlisi eline oturması ve ağırlık. Buna farenin shape'inin eline oturması gibi diyelim. Küçük ele küçük fare, büyük ele büyük fare daha iyi gider. Kimisi ergonomik tasarım severken kimisi simetrik tasarımda daha rahat kullanım sağlar. Kimisi ağır fare sever kimiyse tuğla gibi olanlarda rahat eder. Bu kişisel bir şey.
- Sensör ve kablosuz işlem birimi. Farenin mousepad üzerindeki hareketlerini bilgisayara en gecikmesiz ve hatasız olarak aktaran bir fare seçmek önemli. Kopma, lag girmesi, farenin hareketinin bilgisayarda farklı algılanması gibi şeyler yaşanmasın istiyorsan sensör ve mcu'su güçlü fare seçilmeli.
- Skatezler, yani farenin mousepade dokunan kaydırgaçları iyi olursa fare yağ gibi pad üstünde kayacak, kişiyi yormayacaktır. Sürtünme sesi yapmayacaktır.
- Batarya süresi iyi olmalı. Oyunun ortasında pilinin bitmesini istemezsin.
- Yazılımının iyi olması önemli. İşleri kolaylaştırır her türlü
- Garantisinin olması her zaman için güven verir. Elektronik işi şans işi. Eğer şanssızsan garantiye ihtiyaç duyma ihtimalin yüksek.

Değerli yorumlar için çok teşekkürler. Sıfır fiyata satar gibi satmışlar hep sarısitede o yüzden razer cobra pro için oraya bakmayı bıraktım şimdi :D
Çok ağır mouse sevmem benim için ele oturması ve ağırlık olarak biraz ne hafif ne ağır olması daha önemli.
Razer Cobra Pro bulursun o fiyata sarı sitede. El küçük ise tadından yenmez.

Mouse alırken nelere dikkat edilmeli:
- En önemlisi eline oturması ve ağırlık. Buna farenin shape'inin eline oturması gibi diyelim. Küçük ele küçük fare, büyük ele büyük fare daha iyi gider. Kimisi ergonomik tasarım severken kimisi simetrik tasarımda daha rahat kullanım sağlar. Kimisi ağır fare sever kimiyse tuğla gibi olanlarda rahat eder. Bu kişisel bir şey.
- Sensör ve kablosuz işlem birimi. Farenin mousepad üzerindeki hareketlerini bilgisayara en gecikmesiz ve hatasız olarak aktaran bir fare seçmek önemli. Kopma, lag girmesi, farenin hareketinin bilgisayarda farklı algılanması gibi şeyler yaşanmasın istiyorsan sensör ve mcu'su güçlü fare seçilmeli.
- Skatezler, yani farenin mousepade dokunan kaydırgaçları iyi olursa fare yağ gibi pad üstünde kayacak, kişiyi yormayacaktır. Sürtünme sesi yapmayacaktır.
- Batarya süresi iyi olmalı. Oyunun ortasında pilinin bitmesini istemezsin.
- Yazılımının iyi olması önemli. İşleri kolaylaştırır her türlü
- Garantisinin olması her zaman için güven verir. Elektronik işi şans işi. Eğer şanssızsan garantiye ihtiyaç duyma ihtimalin yüksek.

Değerli yorumlar için çok teşekkürler. Sıfır fiyata satar gibi satmışlar hep sarısitede o yüzden razer cobra pro için oraya bakmayı bıraktım şimdi :D
Çok ağır mouse sevmem benim için ele oturması ve ağırlık olarak biraz ne hafif ne ağır olması daha önemli.
Sıfırı 2 3 kere 2000 ₺'ye düştü yakın zamanda. Belki yılbaşı indirimi vs yine düşebilir. İstersen bekleyebilirsin hocam. Bir de Delux M800 Pro ve Dareu A950 Ultra'ya bak derim.

Sıfırı 2 3 kere 2000 ₺'ye düştü yakın zamanda. Belki yılbaşı indirimi vs yine düşebilir. İstersen bekleyebilirsin hocam. Bir de Delux M800 Pro ve Dareu A950 Ultra'ya bak derim.
bu markaları ve siteyi daha önce hiç duymadım. Biraz araştırayım.

bu markaları ve siteyi daha önce hiç duymadım. Biraz araştırayım.
Site güvenilir, birkaç kez alışverişim oldu. Satış sonrası destekle ilgili sıkıntı yaşayanlar vardı onu bil. Benim ihtiyacım olmadı gerçi. Açılan fareyi de iade almadıklarına dair bir söylenti var bu arada.

vgn f1 pro olabilir 2150 tl

Bu markayı daha önce hiç duymadım ^^ Güvenmeli miyim? Hangi özelliklere dikkat edilmeli?
Güvenmelisiniz dareu trde genel olarak daha yeni fakat fiyatına göre premium bir markadır. Özellikle buton materyellerinin PBT olması switchleri ve sensörünün yanında 4k ile gelmesi fiyatına göre çok çok iyi. Hepsiburadadan nays ile alırsanız 1800 tl gibi çok uygun bir fiyata geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

default 4k dongle varmı kutuda bunun
Direk 4k dongle ile geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,612
Üyeler
187,859
Son üye
reewask