Wireless mouse arıyorum. bütçe 1500-2000

Güvenmelisiniz dareu trde genel olarak daha yeni fakat fiyatına göre premium bir markadır. Özellikle buton materyellerinin PBT olması switchleri ve sensörünün yanında 4k ile gelmesi fiyatına göre çok çok iyi. Hepsiburadadan nays ile alırsanız 1800 TL gibi çok uygun bir fiyata geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direk 4k dongle ile geliyor
hiç başka satan yok, alan yok yorum yapan yok, kendimi riske atmak istemem :D

Bu markayı daha önce hiç duymadım ^^ Güvenmeli miyim? Hangi özelliklere dikkat edilmeli?
Özellik anlamında alabileceğin en üst fare zaten. Marka olarak da yurt dışında çok iş yapan bir marka. Sıkıntı kesinlikle çıkarmaz.

Razer deathedder v2 pro
Razer basilisk v3 x hyperspeed
Kablosuz en düşük gecikme süresi sunan kaliteli mouselar
Rtings.com dan tuşa basma gecikmelerine sensör gecikmelerine bakabilirsin kablolu mouselardan bile daha düşük gecikme süresi veriyor bunlar.

hiç başka satan yok, alan yok yorum yapan yok, kendimi riske atmak istemem :D
Riske atılacak bir durum yok reddit ve youtubeda videolarını izleyebilirsin yurtdışında sevilen ve bilinen bir mouse.

Razer deathedder v2 pro
Razer basilisk v3 x hyperspeed
Kablosuz en düşük gecikme süresi sunan kaliteli mouselar
Rtings.com dan tuşa basma gecikmelerine sensör gecikmelerine bakabilirsin kablolu mouselardan bile daha düşük gecikme süresi veriyor bunlar.
Çok ağırlar

Riske atılacak bir durum yok reddit ve youtubeda videolarını izleyebilirsin yurtdışında sevilen ve bilinen bir mouse.

Çok ağırlar
malzeme kalitesi iyimiki bunun atackshark x3 le aynı fabrikadan çıkmış gibi duruyor griptape leri fln

Çok ağırlar
Deathedder v2 pro 87.5 gram bana gayet hafif geldi sizi bilemem. Ben memnunum ve aşırı kaliteli

Değerli yorumlar için çok teşekkürler. Sıfır fiyata satar gibi satmışlar hep sarısitede o yüzden razer cobra pro için oraya bakmayı bıraktım şimdi :D
Çok ağır mouse sevmem benim için ele oturması ve ağırlık olarak biraz ne hafif ne ağır olması daha önemli.
Razer deathedder v2 pro bakabilirsin.

malzeme kalitesi iyimiki bunun atackshark x3 le aynı fabrikadan çıkmış gibi duruyor griptape leri fln
PBT mataryel kullanılmış. Üst düzey bir mouse ile aynı kaliteyi hissettirir.

Deathedder v2 pro 87.5 gram bana gayet hafif geldi sizi bilemem. Ben memnunum ve aşırı kaliteli

Razer deathedder v2 pro bakabilirsin.
88 gram gayet yüksek günümüzde hocam

PBT mataryel kullanılmış. Üst düzey bir mouse ile aynı kaliteyi hissettirir.

88 gram gayet yüksek günümüzde hocam
Kardeşim bunun günümüzü felan yok kişisel tercih meselesi en hafifi en iyidir diye bişey yok kimisi ağır seviyor kimisi hafif seviyor zaten burada öneriyi isteyen arkadaşımız da demiş ki ne cok hafif ne de ağır orta bir mouse istiyorum demiş. Benim dediğim mouse da buna uyuyor uzatmazsan sevinirim.

yalnız razer deathedder v2 pronun fiyatı biraz yükselmiş ben incehesaptan 1500e almıştım ben aldıktan sonra 1400e düşmüştü simdi 2200 felan olmuş yine düşerse alınır.

en hafifi en iyidir
deathedder v2 pro zaten eski kütük gibi bir mouse, ayrıca hafifin daha iyi olmasının nedeni omuzdan low sens oynayanların veya bilekten oynayanların çok fazla efor sarf etmeleri. 1 kere 50 gram mouse kullanan 70 gramı bile kullanıyorum, aşırı güzel bir rahatlık. Bunu denemeyen hissedemez

deathedder v2 pro zaten eski kütük gibi bir mouse, ayrıca hafifin daha iyi olmasının nedeni omuzdan low sens oynayanların veya bilekten oynayanların çok fazla efor sarf etmeleri. 1 kere 50 gram mouse kullanan 70 gramı bile kullanıyorum, aşırı güzel bir rahatlık. Bunu denemeyen hissedemez
Kardeşim ben aşırı hafif sevmiyorum. Mesela 10000days var yayıncı o da benim gibi adam hafif mouse'a geçemedi eski mouse'u ile oynuyor. Çok hafif hissedemiyorum mouse'u diyor. Ben de de aynı hissiyat oluyor. Sen kütük gibi dedin diye mouse kütük olmuyor benim orta boy bir elim var ve gayet konforlu bir şekilde elime oturdu elim biraz daha büyük olsaydı daha da iyi olabilirdi. V2 proya eski diyorsun da git bir karşılaştır bakalım yeni mouselarla özelliklerini gecikme ve stabilitesine bi bak bakalım kim önde hala.

Kardeşim ben aşırı hafif sevmiyorum. Mesela 10000days var yayıncı o da benim gibi adam hafif mouse'a geçemedi eski mouse'u ile oynuyor. Çok hafif hissedemiyorum mouse'u diyor. Ben de de aynı hissiyat oluyor. Sen kütük gibi dedin diye mouse kütük olmuyor benim orta boy bir elim var ve gayet konforlu bir şekilde elime oturdu elim biraz daha büyük olsaydı daha da iyi olabilirdi. V2 proya eski diyorsun da git bir karşılaştır bakalım yeni mouselarla özelliklerini gecikme ve stabilitesine bi bak bakalım kim önde hala.
Gecikmesi düşük olabilir ama v2 pro sandığın kadar stabil bir mouse değil dostum. 1700 1800 bandında bile tercih edilmesi zor bir mouse.

Açıklama için teşekkürler

Sensör ,switch ,4k falan bilmem m2we aldım gayet hoş shape de büyük değil yapı kalitesi güzel ve bayağı hafif geldi bana tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,991
Üyeler
187,761
Son üye
ErenBucak
Geri