Vxe r1 var. Fiyat performans olarak çok iyi deniliyor. Wraith üzerinde satılıyor. Daha iyi bir şey almak istiyorsanız gaming gen tr dem scyrox v6 veya v8 öneririm. İyzico+parolapara ile 2300 civarına geliyo mükemmel mouse.arkadaslar 20 cm elim var rival 3 kullanıyorum wireless güzel bi mouse gecmeyi düsünüyorum var mı önerisi olan yoksa attack shark r1 alıcam cok kaliteli degil ama is görsün diye alıcam öneriniz var mı
elim büyük hocam yoksa güzel mouslar biliyorum bide wraith kalitesine güvenmiyorum sadece wraith üzerinden klavye aldım memnunum ama mouse almayın ordan diyolarVxe r1 var. Fiyat performans olarak çok iyi deniliyor. Wraith üzerinde satılıyor. Daha iyi bir şey almak istiyorsanız gaming gen tr dem scyrox v6 veya v8 öneririm. İyzico+parolapara ile 2300 civarına geliyo mükemmel mouse.
Ben aldım sorun çıkmadı hocam. Tabi herkesin kendi deneyimi sonuçta ama güvenilir bir yer sorun yaşayacağınız sanmam.elim büyük hocam yoksa güzel mouslar biliyorum bide wraith kalitesine güvenmiyorum sadece wraith üzerinden klavye aldım memnunum ama mouse almayın ordan diyolar