400 ips 40 veya 50g hızlanma bütçe 400 500 veya 600 civarlarında olsun ucuz varsa ucuz lımıte kadar varsa lımıte kadar önerir misiniz? ?
bende pek bilmiyorum40 veya 50g hızlanma ne bu arada bilmiyorum ne olduğunu öğrenirsenem belki yardımcı olabilirim
400, SteelSeries QcK yüzeylerinde diyor nedemek bu başka mouse padde 400 olmuyormu ?SteelSeries Rival 3 Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.359,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
600 e düşüyor ama biraz zor gibi bu ararog pugio 2 normalde mouse 2k ama bazen itopyada 500 e düşüyo ben o fiyattan aldım ve asus cashbakcle daha ucuz oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
indirime girince alASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Çok büyük fark olacağını sanmıyorum hocam zaten qck mousepadlari öneririm ss mouselarla çok iyi gidiyor.bende pek bilmiyorum
400, SteelSeries QcK yüzeylerinde diyor nedemek bu başka mouse padde 400 olmuyormu ?
hocam yarını bekle itopyada hafta sonu kampanyasında iyi olur indirim bazen rog kalitesini dibine kadar alıyorsun bu mouseta ondan ben 3 ay falan bekledim ilk indirime girince kartta para yoktu sonra olunca hemen aldım ve hayatımda veriğim en iyi paralardan terliiyince kaymaz ama iz tutar onuda kendiliğinden atıyor600 e düşüyor ama biraz zor gibi bu ara
Hocam ivme hizi gibi birsey eger acceleration acik ise mouse u ayni mesafede yavas kaydirmamizla hizli kaydirmamiz arasinda baya bir fark olacaktir fakat eger acceleration kapali ise mouse imleci ekranda ayni miktarda haraket eder40 veya 50g hızlanma ne bu arada bilmiyorum ne olduğunu öğrenirsenem belki yardımcı olabilirim
özelliği herhangi bir programdan mı açıyoruz yoksa mouseun driverından mı belki benim mousemde de vardırHocam 734 TL ye fury z var cok tavsiye ederim pwnage klonu
Onun disinda g305 bakabilirsiniz
Hocam ivme hizi gibi birsey eger acceleration acik ise mouse u ayni mesafede yavas kaydirmamizla hizli kaydirmamiz arasinda baya bir fark olacaktir fakat eger acceleration kapali ise mouse imleci ekranda ayni miktarda haraket eder
Windows uzerinden yapiliyor hocamözelliği herhangi bir programdan mı açıyoruz yoksa mouseun driverından mı belki benim mousemde de vardır