Neler Yeni

Witcher 2 Hikayeyi Değiştiren Karar

Merhabalar,Bildiğim Kadarıyla Witcher 2'de 2. Chapter'da Yapacağımız Bir Seçim 3. Bölümü Tamamen Kökünden Değiştiriyormuş. Ben De Her İki Yolu Da Oynamak İstediğimden Orada Kayıt Almak İstiyorum.
Görev Hakkında Spoiler Vermeden Hatırlayabileceğim Şekilde İsim Ve Bilgi Verirseniz Sevinirim.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Merhabalar,Bildiğim Kadarıyla Witcher 2'de 2. Chapter'da Yapacağımız Bir Seçim 3. Bölümü Tamamen Kökünden Değiştiriyormuş. Ben De Her İki Yolu Da Oynamak İstediğimden Orada Kayıt Almak İstiyorum.
Görev Hakkında Spoiler Vermeden Hatırlayabileceğim Şekilde İsim Ve Bilgi Verirseniz Sevinirim.
2. değilde 1. bölüm diye hatırlıyorum vernon ile gidersen 3. bölümde farklı iorveth ile gidersen farklı şeyler oluyordu 3.bölümde 2. bölümde hatırlamıyorum öyle değiştiren bir şey

• Konu Sahibi Konu Sahibi
2. değilde 1. bölüm diye hatırlıyorum vernon ile gidersen 3. bölümde farklı iorveth ile gidersen farklı şeyler oluyordu 3.bölümde 2. bölümde hatırlamıyorum öyle değiştiren bir şey
Ben Iorveth İle Gittim Umarım Yanlış Bir Şey Yapmamışımdır.
Vernon Roche Bana Faşist Gibi Geldiği İçin Elf Heykellerinde de Iorveth'e Kılıcını Vermiştim :)
-Umarım 2. Bölümdeki Aedrin Savaşında Elf Okçularının Bize Yardımı Hatrı Sayılır Şekilde Olur.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
2. Bölümde değil 1. Bölümdeki karar ile değişiyor
Ben iorveth in bölümünü daha çok seviyorum iorvethi seçmeni öneririm ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi
2. Bölümde değil 1. Bölümdeki karar ile değişiyor
Ben iorveth in bölümünü daha çok seviyorum iorvethi seçmeni öneririm ben
Şimdi Forumda Okudum Da,Steam Üzerinden Her İki Oyunu Da Satın Aldığında Bulut Kayıtlar Aracılığıyla 3. Oyuna Da 2. Oyunun Hikayesinden Yaptığın Seçimlerle Devam Ediyormuşsun,Doğru Mu Bu ?

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Şimdi Forumda Okudum Da,Steam Üzerinden Her İki Oyunu Da Satın Aldığında Bulut Kayıtlar Aracılığıyla 3. Oyuna Da 2. Oyunun Hikayesinden Yaptığın Seçimlerle Devam Ediyormuşsun,Doğru Mu Bu ?
Evet, önceki oyunda yaptığın seçimler sonraki oyunu pek etkilemiyor ama bazı diyalogları degiştiriyor ve 1. Oyundaki save ile de 2. Oyuna devam edebilirsin
1 ve 2. Oyundaki neredeyse bütün görevlerin sonunu biliyorum bir görev hakkında soru sormak istersen bana danışabilirsin
3. Oyunu oynamadığım için 3. Oyunun görevlerini bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,195
Üyeler
166,895
Son üye
Emircanaktepe8
Top Bottom