Komando41.
80+ Silver
Kanka 6.5 saat oynadım bana zor geldi ama güzel bir oyun
kaydedip tekrar mı gireyim yanitavsiyem arada bir f5 atın çünkü bazen olması gereken olmuyor çok nadir fakat olabiliyor oyun ilerlemiyor
hayır mesela bir bölgeye girdiğinizde f5 atın ne olur ne olmaz çünkü bazen görev yerine gittiğinde konuşması gereken karakter konuşmuyor çok nadir oluyor fakat olabiliyor eğer karakter konuşmazsa aldığınız save e geri dönünkaydedip tekrar mı gireyim yani
zorluğu önemli değil hallederim ama hikayesi sıkarsa o zaman bırakırım ki sanmıyorum sıkacağını.Kanka 6.5 saat oynadım bana zor geldi ama güzel bir oyun
tamam hocam zaten öyle olursa hikaye ilerlemez galiba o tarz bir durumla karşılaşırsam özel olarak da yazarım size.hayır mesela bir bölgeye girdiğinizde f5 atın ne olur ne olmaz çünkü bazen görev yerine gittiğinde konuşması gereken karakter konuşmuyor çok nadir oluyor fakat olabiliyor eğer karakter konuşmazsa aldığınız save e geri dönün
tabi kizorluğu önemli değil hallederim ama hikayesi sıkarsa o zaman bırakırım ki sanmıyorum sıkacağını.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam hocam zaten öyle olursa hikaye ilerlemez galiba o tarz bir durumla karşılaşırsam özel olarak da yazarım size.
Oyunun başları kolay bi bölüm bitane iksir yapacaksın 4 5 saate oyun tam açıklamıyor malzemen yoksa yt den bak bulamazsınzorluğu önemli değil hallederim ama hikayesi sıkarsa o zaman bırakırım ki sanmıyorum sıkacağını.
tamam hocam zaten öyle olursa hikaye ilerlemez galiba o tarz bir durumla karşılaşırsam özel olarak da yazarım size.
Oyunun 4. Yada 5. Saatinde demek istedimOyunun başları kolay bi bölüm bitane iksir yapacaksın 4 5 saate oyun tam açıklamıyor malzemen yoksa yt den bak bulamazsın
Oyunun 4. Yada 5. Saatinde demek istedimOyunun başları kolay bi bölüm bitane iksir yapacaksın 4 5 saate oyun tam açıklamıyor malzemen yoksa yt den bak bulamazsın
eğerki oyunun dediğini harfi harfine yaparsan direk yerini gösteriyor zatenOyunun başları kolay bi bölüm bitane iksir yapacaksın 4 5 saate oyun tam açıklamıyor malzemen yoksa yt den bak bulamazsın
Oyunun 4. Yada 5. Saatinde demek istedim
Malzeme toplamdıysa düzgün zoreğerki oyunun dediğini harfi harfine yaparsan direk yerini gösteriyor zaten
vallaha oyunu 3 defa bitirdim hiç bir zaman 1 eksiğim bile olmadı oyunun başında yoldaki bir kaç çiçek topladım birazda köyde topladım loot başkada bir şey yapmadım hepsini rahatça yapabiliyorumMalzeme toplamdıysa düzgün zor
Kayranı kesmek için illa özzel kılıçmı yaptırmam lazım iksiri yaptımvallaha oyunu 3 defa bitirdim hiç bir zaman 1 eksiğim bile olmadı oyunun başında yoldaki bir kaç çiçek topladım birazda köyde topladım loot başkada bir şey yapmadım hepsini rahatça yapabiliyorum
hayır eğerki zaten gümüş kılıcı yaptırdıysan gerek yok devam edebilirsin gümüş kılıç yaptırmak için se köyde demirci cüceden yaptırabilirsinKayranı kesmek için illa özzel kılıçmı yaptırmam lazım iksiri yaptım
hayır eğerki zaten gümüş kılıcı yaptırdıysan gerek yok devam edebilirsin gümüş kılıç yaptırmak için se köyde demirci cüceden yaptırabilirsin
gümüş kılıç canavarlar olduğu için yaptırmak zorundasın yoksa tam anlamıyla witcher olmaz zaten demirci cüceden gümüş kılıç yaptırKılıcı yapmadan bossa gittim tam orda bıraktım