Neler Yeni

Witcher 2 oynayan var mı ?

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
Witcher 3 oynadım sadece ve onu da biraz aceleci davranarak oynadım hızlı bir şekilde ana hikayeyi bitrimiştim (46 saat falan sürmüştü)
Ramazanda tekrar oynayıp hem 2 yi oynamak hem de 3ü tekrar bitirmek istiyorum.
Daha önce oynayan varsa hikayesini kısa bir şekilde herhangi bir spoiler vermeden (başlangıç ve bitişi gibi ) anlatabilecek var mı ?
Grafikleri çok kötü durmuyordu. Oynamaya değer mi ?

TEŞKİLAT

80+ Silver
Witcher 3 oynadım sadece ve onu da biraz aceleci davranarak oynadım hızlı bir şekilde ana hikayeyi bitrimiştim (46 saat falan sürmüştü)
Daha önce oynayan varsa hikayesini kısa bir şekilde herhangi bir spoiler vermeden (başlangıç ve bitişi gibi ) anlatabilecek var mı ?
daha yeni indirdim konu'ma bakabilirsin fakat sistem kaldırmadı gibi

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha yeni indirdim konu'ma bakabilirsin fakat sistem kaldırmadı gibi
konunuzu gördüm hocam sistemim kaldırır o konuda sıkıntı çekmem diye düşünüyorum 3 te sorun yaşamamıştım çünkü

TEŞKİLAT

80+ Silver
konunuzu gördüm hocam sistemim kaldırır o konuda sıkıntı çekmem diye düşünüyorum 3 te sorun yaşamamıştım çünkü
aynen zaten kendi sistemim için söylemiştim seriyi bitirmeden witcher 3 oynanmaz diyorlar bence witcher 1'in hikayesini öğrenin sonrasında 2'yi kendiniz oynayın.

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
aynen zaten kendi sistemim için söylemiştim seriyi bitirmeden witcher 3 oynanmaz diyorlar bence witcher 1'in hikayesini öğrenin sonrasında 2'yi kendiniz oynayın.
ben öyle bir hata yaptım o yüzden tekrar bitireceğim oyunu birinci oyun grafik ve oynanış anlamında başlasam bile bitiremem ama dediğiniz gibi hikayeyi öğrenip 2 den devam edeceğim

Satashke

80+ Bronze
Hikayesi o kadar aman aman değil ki ilk 2 oyunun ? Youtube da birkaç videoyla her şeyi öğrenirsiniz. Witcher serisine Witcher 3 ten başlanmalı.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
yaklaşık olarak 2 saat önce 3. defa bitirdim herhangi bir sorunuz varsa cevaplayabilirim

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
Hikayesi o kadar aman aman değil ki ilk 2 oyunun ? Youtube da birkaç videoyla her şeyi öğrenirsiniz. Witcher serisine Witcher 3 ten başlanmalı.
witcher 3 te her şey oturmuş ve karakterlerin çoğu yaşayacağını yaşamış ve sadece ciri üzerine kurulu gibi geldi bana ikinci oyununda karakterlerin kendi içinde bir hikayesi yok mudur ? öyledir diye başlamak istiyorum açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaklaşık olarak 2 saat önce 3. defa bitirdim herhangi bir sorunuz varsa cevaplayabilirim
witcher 3 te her şey oturmuş ve karakterlerin çoğu yaşayacağını yaşamış ve sadece ciri üzerine kurulu gibi geldi bana ikinci oyununda karakterlerin kendi içinde bir hikayesi yok mudur ? öyledir diye başlamak istiyorum açıkçası.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendi içerisinde hikayeler var mesela zoltan dandileon triss vernon roche gibi karakterleri daha iyi tanıyabilirsin kesinlikle oynanması gereken bir oyun oyundaki seçimler çok kritik kesinlikle bu doğru diye bir şey yok yaptığın şeylerin bir sonucu oluşuyor

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
kendi içerisinde hikayeler var mesela zoltan dandileon triss vernon roche gibi karakterleri daha iyi tanıyabilirsin kesinlikle oynanması gereken bir oyun oyundaki seçimler çok kritik kesinlikle bu doğru diye bir şey yok yaptığın şeylerin bir sonucu oluşuyor
aradığım cevap buydu açıkçası :love:
witcher dizisini izledikten sonra karakterlerin hikayesinin hepsini öğrenmek istedim witcher 3 oynamak sadece cirinin hikayesinin son kısmı gibiydi çünkü

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
aradığım cevap buydu açıkçası :love:
witcher dizisini izledikten sonra karakterlerin hikayesinin hepsini öğrenmek istedim witcher 3 oynamak sadece cirinin hikayesinin son kısmı gibiydi çünkü
eğer oyunda herhangi bir sorunuz olursa yazabilirsiniz yardımcı olurum

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
eğer oyunda herhangi bir sorunuz olursa yazabilirsiniz yardımcı olurum
teşekkürler 3 te bazı buglar vardı görevlerde eğer 2 de falan da varsa sizden bilgi alırım.(en iyi cevap olarak raporladım yöneticiler ilgilenir umarım.)

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
teşekkürler 3 te bazı buglar vardı görevlerde eğer 2 de falan da varsa sizden bilgi alırım.(en iyi cevap olarak raporladım yöneticiler ilgilenir umarım.)
tavsiyem arada bir f5 atın çünkü bazen olması gereken olmuyor çok nadir fakat olabiliyor oyun ilerlemiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,257
Üyeler
166,905
Son üye
kyraq
Top Bottom