Witcher 3 beğenmedim RDR2 sarar mı

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar ben witcher 3 ile rdr 2 aldım fakat witcher 1 saat oynadım zevk alamadım aynısını rdr için yaşar mıyım iade edeceğim duruma göre yardımcı olur iseniz sevinirim

hocam witcher 3 biraz daha sabredersen mükemmelliğe varacaksın

hocam bende de rdr 2 var daha oynamaya başlamadım. ama sonuçta çok büyük ödüller almış oyunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer açık dünya rol yapma oyunlarını sevmiyorsanız sarmaz tabi orası ayrı

Witcher 3 bende aldım oynamadım oynayacagım ama dövüş animasyonları kötü geldi bana tabi oyun biraz eski ondan da olabilir hikayesi için oynarım artık.

hocam bende de rdr 2 var daha oynamaya başlamadım. ama sonuçta çok büyük ödüller almış oyunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer açık dünya rol yapma oyunlarını sevmiyorsanız sarmaz tabi orası ayrı
hocam açık dünya derken GTA serisini begenmistim

Arkadaşlar ben witcher 3 ile rdr 2 aldım fakat witcher 1 saat oynadım zevk alamadım aynısını rdr için yaşar mıyım iade edeceğim duruma göre yardımcı olur iseniz sevinirim
Bende witcheri cok begenmemistim rdr daha cok sarmisti

iade etmek isterseniz edin hocam, witcher zaten 15 lira da rdr 2 100 150 tl

Oyun, 1 saat oynayıp da güzel/kötü denebilecek bir oyun değil. 5-10 saat daha sabretmeni öneririm belki o zaman kararın değişebilir.

Ben de witcher 3 ü 1 saat oynayıp bırakmıştım. Rdr2 yi 90 saat oynadım daha doyamadım

230 saat rdr2 oynadım oynadım daha da oynamak istiyorum dünyanın en iyi oyunu annene,babana,kardeşine,sevgiline,bakkalcıya bile oynat şaheser ve burdan ARTHUR MORGAN'a selamlarımı iletiyorum

230 saat rdr2 oynadım oynadım daha da oynamak istiyorum dünyanın en iyi oyunu annene,babana,kardeşine,sevgiline,bakkalcıya bile oynat şaheser ve burdan ARTHUR MORGAN'a selamlarımı iletiyorum
peki witcher 3 u beğenmiş miydin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,154
Üyeler
173,771
Son üye
brktncdmr
Geri