Fatih Kumral
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Arkadaşlar ben witcher 3 ile rdr 2 aldım fakat witcher 1 saat oynadım zevk alamadım aynısını rdr için yaşar mıyım iade edeceğim duruma göre yardımcı olur iseniz sevinirim
peki rdr 2 sarar mıhocam witcher 3 biraz daha sabredersen mükemmelliğe varacaksın
hocam açık dünya derken GTA serisini begenmistimhocam bende de rdr 2 var daha oynamaya başlamadım. ama sonuçta çok büyük ödüller almış oyunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer açık dünya rol yapma oyunlarını sevmiyorsanız sarmaz tabi orası ayrı
Bende witcheri cok begenmemistim rdr daha cok sarmistiArkadaşlar ben witcher 3 ile rdr 2 aldım fakat witcher 1 saat oynadım zevk alamadım aynısını rdr için yaşar mıyım iade edeceğim duruma göre yardımcı olur iseniz sevinirim
Ben de witcher 3 ü 1 saat oynayıp bırakmıştım. Rdr2 yi 90 saat oynadım daha doyamadımArkadaşlar ben witcher 3 ile rdr 2 aldım fakat witcher 1 saat oynadım zevk alamadım aynısını rdr için yaşar mıyım iade edeceğim duruma göre yardımcı olur iseniz sevinirim
peki witcher 3 u beğenmiş miydin230 saat rdr2 oynadım oynadım daha da oynamak istiyorum dünyanın en iyi oyunu annene,babana,kardeşine,sevgiline,bakkalcıya bile oynat şaheser ve burdan ARTHUR MORGAN'a selamlarımı iletiyorum
witcher 3 de 100 saat oynadım o oyun 10.saatten sonra açılmaya başlıyopeki witcher 3 u beğenmiş miydin