Neler Yeni

Witcher 3 den bi tek ben mi keyif almadım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Beyler aranızda fanları olabilir kızmayın tamam mı ☺️

(Kütüphanemde önceden alıp oynamadığım oyunlara bakarken oyunu indirdim)

Oyunun atmosferi güzel fıstık gibi ama oyundan gram zevk almıyorum.Sanki içi boş bir oyun hissettiriyor fightlara giriyorum yine keyif almıyorum.
Yan görev yapıyorum onda da keyif alamıyorum.Oyunu yaklaşık 10 saat oynadıktan sonra sildim.

Keyif alamamam ne sebeb olmuştur Witcher evrenini bilmediğim için mi oldu yoksa?
Ben de pek zevk almadım. Atmosfer ve hikayeler güzel ama vuruş hissi, combat baya kötü.

Keyfen

80+ Bronze
valla o oyunun ilk çıktığı dönemde hatalı haliyle 3 kere bitirmiş sonra 2 kere tüm dlc lerle bitirmiş şimdide next gen versiyonuna boş zamanında dalacak birisi olarak ilk oynadığım anı hatırlıyorum. sırf ciri yi bulmak için tüm yan hikayeleri herşeyi es geçmiştim meraktan ve zorlanmıştım oyunda, sonra yan hikayeler zırhlar vb herşeye çalıştım tüm haritaları gezdim işte o zaman bambaşka bi keyif vermişti sanki ilk defa oynuyormuş gibi olmuştum

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Beyler aranızda fanları olabilir kızmayın tamam mı ☺️

(Kütüphanemde önceden alıp oynamadığım oyunlara bakarken oyunu indirdim)

Oyunun atmosferi güzel fıstık gibi ama oyundan gram zevk almıyorum.Sanki içi boş bir oyun hissettiriyor fightlara giriyorum yine keyif almıyorum.
Yan görev yapıyorum onda da keyif alamıyorum.Oyunu yaklaşık 10 saat oynadıktan sonra sildim.

Keyif alamamam ne sebeb olmuştur Witcher evrenini bilmediğim için mi oldu yoksa?
Bence de sıkıcı. Her insana gitmez.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
ismail
Çöp seri.Bununla ilgili fikrimi belirttiğimde hayatında oynadığı tek rpg oyunu witcher olan çocuklar linçlemeye çalışmıştı.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Witcher 3 de bende çok sıkılmıştım ilk başlarda. Sonra bir sarmıştı ki oyun dahada bir şey oynayamadım o oyun bitmeden.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Abi yapay zekaların ortak yaptığı kusursuz bir şey olsa da sevemeyecek insan olur. Bunun sebebinin de oyundan anlamaması olması gerekmiyor. Gayet normal bir durum ki Witcher 3 eleştirilecek yönleri olan bir oyun.

Top Bottom